up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top

Hvordan velge tennisballer?

Trykksatte vs ikke trykksatte tennisballer

Når du skal velge tennisball, bør du være kjent med at noen baller er under trykk mens andre er trykkløse. Trykksatte tennisballer er laget ved hjelp av en prosess som påfører internt lufttrykk på ballene. Dette trykket får tennisballen til å sprette ganske høyt. Trykksatt tennisballer er de mest populære og vanlige balltypene du kan finne på markedet. Trykksatte tennisballer er de offisielle ballene som brukes i store tennisturneringer.
På den annen side har ikke trykkløse tennisballer trykkluft inni seg. Av den grunn spretter de ikke så høyt som trykkballer , og de er også tregere. Babolat , Yonex , Dunlop , Drop Shot og Softee lager og tilbyr tennisballer av beste kvalitet.

Tennisballer Vanlig service vs ekstra service

Ekstra sterke tennisballer er laget av materialer av høy kvalitet og bruker mer nylon enn ull. Disse ballene gir en mer tilfredsstillende opplevelse enn vanlige baller, noe som også betyr at de vil bevege seg litt saktere på harde baner og vare lenger.
Vanlige tennisballer er derimot laget med mer ull enn nylon. Disse ballene beveger seg litt raskere og er mindre svampete, noe som gjør dem ideelle for mykere overflater som leire eller gress.

Profesjonelle vs Championship tennisballer

Til slutt, det siste, men viktigste poenget å huske når du velger tennisballer , er at du trenger å vite skillet mellom profesjonelle og mesterskapstennisballer. Profesjonelle baller gir generelt spilleren en bedre følelse, men er dyrere. Championship tennisballer er mer holdbare.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk