up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Laukut tennis ja padel

Laukut tennis ja padel

Löydä laaja valikoima tuotteita Laukut tuotteita henkilölle tennis ja padel. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa smashinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Laukut

n merkit Laukut

Tenniskassien tyypit

Reput

Reput ovat kangaskasseja, joita käytetään tavaroidesi säilyttämiseen siinä. Reput auttavat sinua kuljettamaan välttämättömät tavarasi mukanasi, kun lähdet ulkoilemaan. Repuissa on ulko ja sisälaukut, joissa on vetoketjut niiden sulkemista ja avaamista varten. Repuissa on monia uskomattomia tyylejä eri malleilla ja väreillä. Reppu tarjoaa parhaan mahdollisen suojan välttämättömimmille tavaroillesi.

Laukut

Laukut ovat eräänlainen kankaista tai synteettisistä materiaaleista valmistettu reppu, jota käytetään välttämättömien tavaroiden säilyttämiseen ja jotka voidaan kuljettaa mukana matkustaessasi minne tahansa. Laukut valmistetaan yleensä kestävästä materiaalista, niissä on useita osia tavaroiden erottamiseksi, ja niissä on yleensä kahva tai hihna niiden pitämiseen. Sen avulla voit pitää tavarasi yhdessä paikassa ja voit ottaa ne vaivattomasti mukaan minne tahansa.

Reput

Gymsakit ovat laukkuja, joita käyttävät usein ihmiset, jotka haluavat harjoitella. Kuntosäkit ovat mukavin vaihtoehto, jotta voit kantaa mukanasi kaiken mitä tarvitset harjoitteluun. Kuntosäkissä on monia erilaisia osia, joihin voit sijoittaa kuntosalivaatteet, välineet ja kengät.

Padel ja mailalaukut

Padel ja mailalaukut ovat reppuja, joita käytetään mailojen ja muiden tähän peliin liittyvien esineiden kuljettamiseen. Melamailalaukku on täydellinen varusteiden säilyttämiseen pelin päätyttyä. Mailalaukkuja käytetään mailan säilyttämiseen ja suojaamiseen. Voit ostaa paleteroja ja paleteroja Babolat , Nox , Adidas , Asicsista , Jomasta , Yonex laukuista.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje