Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Vesker

Vesker tennis og padel

Finn et bredt utvalg av Vesker-produkter for tennis og padel. Oppdag de beste tilbudene hos smashinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Vesker

Merkevarer av Vesker

Typer tennisvesker

Ryggsekker

Ryggsekker er tøyposer som brukes til å oppbevare eiendelene dine i den. Ryggsekker hjelper deg å bære med deg det nødvendige når du går utendørs. Ryggsekkene har utvendige og innvendige vesker som har glidelåser for å lukke og åpne dem. Ryggsekker kommer i mange fantastiske stiler med ulike design og farger. Ryggsekken gir maksimal beskyttelse for det du trenger.

Vesker

Posene er en slags ryggsekk laget av stoffer eller syntetiske materialer som brukes til å oppbevare essensielle ting og kan bæres når du reiser hvor som helst. Vesker er vanligvis laget av kraftig materiale, har mange seksjoner for å skille ting, og har vanligvis et håndtak eller en stropp for å holde dem. Den lar deg oppbevare varene dine på ett sted, og du kan enkelt ta dem med hvor som helst.

Ryggsekker

Gymsekker er vesker som ofte brukes av folk som liker å trene. Treningsvesker er det mest komfortable alternativet som finnes for å kunne bære med deg alt du trenger for å trene trening. Gymsekken har mange forskjellige seksjoner for å plassere treningsklær, utstyr og sko i dem.

Padel og racketvesker

Padel og racketveskene er ryggsekkene som brukes til å bære racketene og andre gjenstander relatert til dette spillet. Padleracketbagen er perfekt for å oppbevare utstyret ditt når du er ferdig med spillet. Racketposer brukes til å oppbevare racketen og holde den beskyttet. Du kan kjøpe paletero og paleteros fra Babolat , Nox , Adidas , Asics , Joma , Yonex vesker.