up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Shokz

Shokz

Afdelinger

Alle ( Shokz )

Mest købte

Se alle produkter flecha

Om Shokz

Shokz har siden sin oprettelse været redefinerende og skubbet grænser. Med fokus på at skabe innovative produkter, der forbedrer sportslige oplevelser, har Shokz opnået global anerkendelse for sin kompromisløse kvalitet, præcision og brugerorienteret design. Mærkets rejse begyndte, da en gruppe passionerede atleter og tech-entusiaster forenede sig for at skabe bro mellem sport og teknologi, som fødte Shokz-fenomenet. På kort tid har Shokz skrevet sit navn ind i sports- og fitness-teknologiens annaler. Mærkets fusion af innovation, passion og design har skabt en loyal global følgerskare, som giver atleter mulighed for at overskride deres grænser, mens de forbliver forbundet med deres omgivelser. Shokz's hovedtelefoner, apps og løsninger redefinerer, hvad det betyder at skubbe sine grænser, hvilket gør hvert skridt, slag og stride til en livlig rejse mod ekscellence.

Shokz højner ydeevnen og udløser passion

I produktlinjen ligger dens revolutionerende Shokz-hovedtelefoner, et perfekt mix af lydekcellence og ergonomisk genialitet. Designet til at imødekomme behovene hos sportseksperter, har disse hovedtelefoner knoglekonduktionsteknologi, som transmitteres gennem knoglerne i stedet for trommehinden. Denne innovation holder atleter forbundet med deres omgivelser, mens de nyder højkvalitets lyd. Shokz-hovedtelefoner giver et sikkert fit, krystalklart lyd og enestående komfort. Shokz OpenRun, et udtryk for mærkets dedikation til optimering af træning, er en fitness-følgesvend som ingen anden. Denne app integreres problemfrit med Shokz-hovedtelefoner, hvilket giver realtidscoaching, ydelsesovervågning og personlige indsigter. Med OpenRun kan atleter sætte mål, modtage stemmevejledning og overvåge deres fremskridt, hvilket forbedrer motivationen og forfiner træningssessionerne.
Dykkende ind i vandsports ekscellence, Shokz OpenSwim imødekommer svømmere med en dyb forståelse for præcision og innovation. Denne vandtætte teknologi sikrer uafbrudt lyd under svømmesessioner, forstærket af knoglekonduktionsteknologi. Med OpenSwim kan atleter synkronisere deres slag med musik eller modtage instruktioner, hvilket forvandler rutinemæssige lap til engagerende og produktive træninger. Shokz's engagement i holdbarhed og funktionalitet udvides til vandverdenen, hvilket giver en helhedsorienteret fitnessoplevelse. Shokz OpenMove udtrykker alsidighed og livsstil, udvider mærkets indflydelse ud over intense træninger. Disse lette og komfortable hovedtelefoner giver en indlevende lydoplevelse, mens ørerne forbliver åbne for verdenen. Perfekt til byeventyrere, daglige ture og casual lytning, er OpenMove et vidnesbyrd om Shokz's tilpasningsdygtighed og dedikation til at forbedre hverdagsoplevelser. Det skifter problemfrit mellem træning og fritid, hvilket gør det til en pålidelig følgesvend til den multifacetterede atlet.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk