Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Funky Trunks

Information för Funky Trunks
Funky Trunks är ett välrenommerat australiskt märke som utvecklar och skapar klorresistenta badkläder för erfarna och rekreationssimare över hela världen. Företaget presenterar ett fantastiskt sortiment av badkläder, underkläder och simtillbehör för både män och kvinnor. År 2002 skapade Funky Trunks sina första badkläder. Funky Trunks är ett märke som älskas av simmare på nationell, lokal och olympisk nivå och har verkligen revolutionerat simningsbranschen.
Funky Trunks är ett livligt och kreativt badklädesmärke som har omdefinierat simningens värld med sin unika stil och dedikation till funktionalitet. Deras djärva och iögonfallande mönster har blivit ikoniska och representerar märkets respektlösa och aktiva anda. Från udda mönster som fångar blicken till mer traditionella stilar med en twist, erbjuder Funky Trunks badkläder som sticker ut både i och utanför poolen.
Förutom badkläder erbjuder Funky Trunks också en kollektion av accessoarer och kläder, inklusive träningshjälpmedel, badmössor, simglasögon, badmössor och vardagskläder som förmedlar samma känsla av individualitet och mode. Dyk in i en värld där stil möter funktion och där du är fri att visa din unika personlighet, en splash i taget.

Funky Trunks kollektion av badkläder och tillbehör

Funky Trunks briefs är utformade för att stå emot påfrestningarna av dagligt slitage och tvätt, och behåller sina rika färger och form under lång tid. De flexibla midjebanden är utformade för en tät passform utan att orsaka obehag eller irritation. Funky Trunks badkläder är utformade för att erbjuda en bekväm och tät passform som garanterar att simmare kan röra sig fritt och självsäkert i vattnet. Badkläderna är gjorda för att motstå de hårda effekterna av klor, vilket garanterar att färgerna förblir levande och att tyget håller länge, även med regelbunden användning i poolen. Funky Trunks ryggsäckar är en snygg och praktisk tillägg till märkets kollektion och erbjuder en kombination av kreativitet, funktionalitet och hållbarhet. Dessa ryggsäckar är utformade för att möta behoven hos idrottare, simmare och personer som uppskattar unika och iögonfallande skapelser i sina dagliga tillbehör.
Funky Trunks simglasögon är kända för sina udda och roliga mönster. Dessa iögonfallande mönster och färger skiljer dem från traditionella simglasögon och låter simmare uttrycka sin unika stil.
Funky Trunks badmössor är vanligtvis tillverkade av högkvalitativa och hållbara material som latex eller silikon, vilket ger lång livslängd och motståndskraft mot slitage.
Funky Trunks badkläder för barn erbjuder solskydd och ger ett extra skydd mot skadliga UV-strålar.
Funky Trunks badkläder för män finns i olika stilar för olika smaker. Deras kollektion riktar sig till olika simningsgrenar och kroppstyper.