Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Havaianas

Havaianas
Noin Havaianas
Havaianas on tunnettu brasilialainen kenkämerkki, joka on tullut maailmanlaajuiseksi symboliksi mukavuudesta, tyylistä ja rentoudesta. Värikkäillä väreillään, kestävällä rakenteellaan ja ikonisen suunnittelunsa ansiosta Havaianas juontaa juurensa vuoteen 1962, jolloin merkki esiteltiin ensi kertaa Brasiliassa. Japanilaisten Zori-sandaalien innoittamana Havaianas luotiin alun perin yksinkertaiseksi ja edulliseksi käyttökenkäksi arkikäyttöön. Rakenteeltaan ainutlaatuisista kumiseoksista valmistettuja flipfloppeja pidettiin heti alusta alkaen erinomaisena mukavuutensa ja kestävyytensä ansiosta.
Vuosien saatossa Havaianas nousi nopeasti suosioon ja muuttui yksinkertaisesta paikallisesta merkistä maailmanlaajuiseksi sensaatioksi. Merkin menestyksen taustalla on sen kyky säilyttää brasilialaisen kulttuurin henki, johon on sekoitettu innovatiivista suunnittelua ja laadukkaita materiaaleja. Havaianas tuli oleelliseksi osa Brasilian rannan elämäntyyliä ja sanan levitessä ihmiset ympäri maailmaa omaksuivat merkin rentoutuneen esteettisen ulkonäön ja verratonta mukavuutta. Havaianas on vahvistanut asemaansa maailmanlaajuisena kenkäfenomenona tarjoten mukavuutta, tyyliä ja kestävyyttä, joka vangitsee ihmisiä kaikkialla.

Havaianas nostaa kenkäpeliä ikonisen tuotevalikoimansa avulla

Merkki on laajentanut tuotevalikoimaansa sisältäen monipuolisen valikoiman Havaianas-kenkiä. Sneakereista espadrileihin, Havaianas tarjoaa laajan valikoiman tyylejä, jotka tarjoavat saman tason mukavuutta ja tyyliä kuin heidän kuuluisat flipfloppinsa. Uima-altaan kenkiä valittaessa Havaianas on ihanteellinen valinta. Vesitiiviistä materiaalista ja liukumattomasta pohjasta valmistetuilla flipfloppeilla on erinomainen pito ja vakavuus. Oli sitten kyseessä rentoutuminen uima-altaalla tai virkistävä uiminen, Havaianas uima-altaalle varmistaa, että jalat pysyvät mukavina, turvallisina ja tyylikkäinä. Havaianas rannalle on suunniteltu kestämään hiekkarantojen ja suolaveden vaativat olosuhteet. Joustavalla ja vettä hylkivällä rakenteellaan nämä flipfloppit antavat sinun nauttia rannasta tarjoamalla samalla suurinta mukavuutta ja suojaa jaloillesi. Saatavana on monia eri värejä ja malleja, Havaianas rannalle tuo brasilialaista tyyliä merenrantaelämyksiisi. Merkki esittelee ylpeänä Havaianas-flipfloppeja ja kenkiä, mukaan lukien erikoissuunnitellut vaihtoehdot uima-altaille ja rannalle, palvellen niin miehiä, naisia kuin lapsiakin. Havaianasilla voit omaksua brasilialaisen hengen ja nauttia verratonta mukavuutta ja tyyliä joka askeleella. Havaianas flipfloppeja miehille pidetään rentojen kenkien täydellisenä edustajana, joka ylittää trendit ja vuodenajat. Klassisella suunnittelulla, jossa on mukava kumipohja ja teksturoitu pohjallinen, Havaianas flipfloppeja naisille tarjoavat erinomaista jalkapohjan tukea ja mukavuutta koko päivän. Merkin sitoutuminen laatuun takaa, että nämä flipfloppit ovat pysyviä, mikä tekee niistä fiksun investoinnin mihin tahansa vaatekaappiin. Merkki tarjoaa laajan valikoiman erityisesti suunniteltuja Havaianas-flipfloppeja lapsille. Jokaisessa kokoelmassa on ainutlaatuisia värejä, kuvioita ja malleja, joten jokainen löytää varmasti oman täydellisen parinsa. Havaianas flipfloppeja on saatavana eri kokoisina, mikä takaa mukavan istuvuuden kaikenikäisille ihmisille.