up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Havaianas

Män

Män

Kvinnor

Kvinnor

Barn

Barn

Kategorier

Barnskor

Damskor

Herrskor

Allt( Havaianas )

Havaianas

Havaianas är ett välrenommerat brasilianskt skoföretag som blivit en global symbol för komfort, stil och avslappnad elegans. Med sina livfulla färger, hållbara konstruktion och ikoniska design, Havaianas spårar sina rötter tillbaka till 1962 då märket först introducerades i Brasilien. Inspirerad av den traditionella japanska Zori-sandalen skapades Havaianas ursprungligen som ett enkelt och prisvärt fotbeklädnad för vardagligt bruk. Tillverkade av en unik gummiformel, blev dessa flip-flops omedelbart populära tack vare deras överlägsna komfort och hållbarhet. Genom åren har Havaianas snabbt vunnit popularitet och förvandlats från ett okänt lokalt märke till en global sensasion. Varumärkets framgång kan hänföras till dess förmåga att fånga den brasilianska kulturens anda, förena den med innovativ design och högkvalitativa material. Havaianas blev en integrerad del av Brasiliens strandlivsstil och då ordet sprids började folk över hela världen omfamna märkets avslappnade estetik och oöverträffad komfort. Havaianas har befäst sin position som en global fenomen inom skobranschen, erbjuda komfort, stil och hållbarhet som har fascinerat människor världen över.

Havaianas lyfter skobranschen med sin ikoniska kollektion

Märket har utökat sitt produktsortiment för att inkludera en mångsidig urval av Havaianas skor. Från sneakers till espadrilles erbjuder Havaianas ett brett utbud av stilar som ger samma nivå av komfort och stil som deras berömda flip-flops. När det gäller poolskor är Havaianas ett utmärkt val. Konstruerade med vattenresistenta material och en slitsäker sula, ger dessa flip-flops en exceptionell grepp och stabilitet. Oavsett om du slappnar av vid poolen eller njuter av en uppfriskande simtur, Havaianas för poolen säkerställer att dina fötter förblir bekväma, säkra och stiliga. Havaianas för stranden är utformade för att klara de krävande förhållandena på sandstränder och saltvatten. Med sin flexibla och vattenvänliga konstruktion låter dessa flip-flops dig njuta av stranden samtidigt som du får den bästa komfort och skydd för dina fötter. Tillgänglig i en mängd olika färger och mönster, Havaianas för stranden ger en anslag av brasiliansk flair till dina sjöäventyr. Märket visar stolt upp Havaianas flip-flops och skor, inkluive specialanpassade alternativ för pool- och strandbruk, som passar både män, kvinnor och barn. Med Havaianas kan du omfamna den brasilianska andan och njuta av oöverträffad komfort och stil i varje steg du tar. Havaianas flip-flops för män är det yttersta av casual skor som överträffar trender och säsonger. Med sin klassiska design med en bekväm gummisula och en strukturerad sula, Havaianas flip-flops för kvinnor erbjuder överlägsen fotbåge stöd och hela dagen komfort. Märkets engagemang för kvalitet säkerställer att dessa flip-flops är långlivade, vilket gör dem till ett smart investering för alla garderober. Märket erbjuder ett brett utbud av specifikt designade Havaianas flip-flops för barn. Varje kollektion har unika färger, mönster och design, vilket garanterar att alla kan hitta sin perfekta paret. Havaianas flip-flops finns i olika storlekar, vilket garanterar en bekväm passform för individer i alla åldrar.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga