up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Havaianas

menn

menn

kvinner

kvinner

Kids

Kids

Avdelinger

Barnesko

Damesko

Herresko

Allt( Havaianas )

Havaianas

Havaianas er et anerkjent brasiliansk skomerke som har blitt et globalt symbol på komfort, stil og casual eleganse. Med sine levende farger, holdbare konstruksjon og ikoniske design, Havaianas kan spores tilbake til 1962 da merket ble først introdusert i Brasil. Inspirert av de tradisjonelle japanske Zori-sandalene ble Havaianas opprinnelig laget som enkel og rimelig fottøy for daglig bruk. Laget av en unik gummi-formel, ble disse flip-floppene et øyeblikkelig hit på grunn av deres suverene komfort og holdbarhet.
Gjennom årene har Havaianas raskt fått popularitet og har gått fra å være et ydmykt lokalt merke til å bli en global sensasjon. Merkets suksess kan tilskrives evnen til å fange ånden i brasiliansk kultur, og infusere den med innovativt design og høykvalitetsmaterialer. Havaianas ble en integrert del av Brasils strandlivsstil, og da ordet spredte seg, begynte folk over hele verden å ta imot merkets avslappede estetikk og uovertruffen komfort. Havaianas har styrket sin posisjon som en global sko-fenomen, og tilbyr komfort, stil og holdbarhet som har fascinert folk verden over.

Havaianas hever skogamet med sin ikoniske kolleksjon

Merket har utvidet produktsortimentet til å inkludere et variert utvalg av Havaianas sko. Fra joggesko til espadrilles, Havaianas tilbyr et bredt utvalg av stiler som tilbyr samme komfort- og stilnivå som deres berømte flip-flopp. Når det gjelder fottøy ved bassenget, er Havaianas et ideelt valg. Utviklet med vannresistente materialer og en sklisikker såle, gir disse flip-floppene utmerket grep og stabilitet. Enten du slapper av ved bassenget eller nyter en forfriskende svømmetur, Havaianas for bassenget sikrer at føttene forblir komfortable, sikre og stilige. Havaianas for stranden er designet for å tåle de krevende forholdene til sandstrender og saltvann. Med sin fleksible og vannvennlige konstruksjon, lar disse flip-floppene deg nyte stranden mens du gir størst mulig komfort og beskyttelse for føttene. Tilgjengelig i et mangfold av farger og mønstre, Havaianas for stranden legger til et touch av brasiliansk flair til dine strandeventyr. Merket viser stolt frem Havaianas flip flops og sko, inkludert spesialiserte alternativer for bruk ved bassenget og stranden, og passer for menn, kvinner og barn alike. Med Havaianas kan du ta imot den brasilianske ånden og nyte uovertruffen komfort og stil i hvert skritt du tar. Havaianas flip flops for menn er det ypperste av avslappet fottøy som overskrider trender og sesonger. Med sin klassiske design som har en komfortabel gummi såle og et teksturert fotseng, tilbyr Havaianas flip flops for kvinner suveren buestøtte og komfort hele dagen. Merkets forpliktelse til kvalitet sikrer at disse flip-floppene er langvarige, noe som gjør dem til et smart investering for enhver garderobe. Merket tilbyr et bredt utvalg av spesielt designet Havaianas flip-flops for barn. Hver kolleksjon har unike farger, mønstre og design, noe som sikrer at alle kan finne sitt perfekte par. Havaianas flip-flops er tilgjengelige i ulike størrelser, og sikrer en komfortabel passform for personer i alle aldre.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk