Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Sailfish

Information för Sailfish
Sailfish är ett välkänt märke som är känt för sitt engagemang för att tillhandahålla högkvalitativ simning och vattensportutrustning. Grundat 2007 i Tyskland har Sailfish snabbt etablerat sig som ett betrott namn inom världen av aquatics. Varumärkets hängivenhet till innovation, komfort och prestanda har gjort det till ett populärt val bland simmare och vattensportentusiaster världen över.
Sailfish är ett märke som är ägnat åt att förbättra simupplevelsen för individer av alla färdighetsnivåer. Med ett brett sortiment, inklusive herr- och damsimkläder, simmössor, öronproppar, ryggsäckar, simglasögon, snorkel och fenor, Sailfish fortsätter att vara ett pålitligt val bland simmare och vattensportentusiaster, som levererar både prestanda och stil i och runt vattnet.

Sailfish erbjuder bästa simning utrustning

Varumärket erbjuder en mångsidig samling av Sailfish herrsimkläder som är designade för både rekreation och tävlingssimning. Deras simbyxor, briefs och jammers är tillverkade av högpresterande material som erbjuder optimal komfort och hållbarhet i vattnet. Sailfish damsimkläder samling återspeglar varumärkets engagemang för kvalitet och stil. Sailfishs noggrannhet med detaljer och val av material garanterar att kvinnor kan simma bekvämt och säkert.
Sailfish simmössor är grundläggande tillbehör för simmare. Sailfish erbjuder ett utbud av hållbara och snäva passform simmössor i olika färger och stilar, vilket gör dem lämpliga för både tävlingssimmare och casual vattenentusiaster. Att skydda dina öron i vattnet är avgörande, och det erbjuder högkvalitativa Sailfish simöronproppar för att förhindra att vatten tränger in i öronen. Dessa öronproppar är designade för komfort och passform, så att simmare kan fokusera på sina stötar utan obehag.
Sailfish ryggsäckar är idealiska sällskap för simmare och triatleter. Dessa ryggsäckar är utformade med specialiserade fack för att bära simutrustning, inklusive våta simkläder och simglasögon. De är gjorda av hållbara material och har bekväma remmar för enkel transport till och från poolen eller fritt vatten. Sailfishs simglasögon ger kristallklart synfält och en bekväm passform. De är designade för att minska vattenläckage och dimma, så att simmare kan njuta av oavbruten simning. Oavsett om du tränar i poolen eller tävlar i fritt vatten, Sailfish simglasögon förbättrar din syn och prestanda.
För dem som vill utforska under vattnets yta, Sailfish snorklar erbjuder en pålitlig och bekväm lösning. Dessa snorkel är designade för lätt andning och har innovativa design som minimerar vatteninträde, så att snorklare kan njuta av undervattensäventyr till fullo. Sailfish fenor är designade för att förbättra simteknik och bygga styrka. De finns i olika storlekar för att passa olika färdighetsnivåer och träningsbehov.