Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Återhämtning och vård

Återhämtning och vård simning

Hitta ett brett utbud av Återhämtning och vård-produkter för simning. Upptäck de bästa erbjudandena på swiminn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Återhämtning och vård

Märken i Återhämtning och vård

Vad hjälper ömma muskler efter simning?

Artikulära skydd

Fördelarna med artikulära skydd är verifierade att vara tillräckliga för att avslöja ömma muskler och kan hjälpa till att lindra smärta, svullnad och tryck i muskler under sport eller annan fysisk aktivitet. Ledskydden används av idrottare på knäna för att hålla dem skyddade mot skador vid fall eller slag. Ledskydden används för att förhindra frakturer och skador.

Elektrostimulatorer

Elektrostimulatorer , även kända som elektriska muskelstimuleringsanordningar EMS, är enheter som använder elektriska impulser för att stimulera muskelsammandragningar. De är designade för att hjälpa till med muskelträning, återhämtning, rehabilitering och fysioterapi. Elektrostimulatorer fungerar genom att skicka elektriska pulser genom elektroder placerade på huden, som sedan aktiverar de underliggande musklerna. De elektriska impulserna som genereras av elektrostimulatorer efterliknar de naturliga elektriska signaler som produceras av det centrala nervsystemet för att aktivera muskelfibrer. Genom att stimulera musklerna kan elektrostimulering bidra till att förbättra muskelstyrka, uthållighet och tonus. Det kan också hjälpa till att minska muskelömhet och främja blodcirkulationen, vilket hjälper till att återhämta musklerna efter intensiva träningspass eller skador.

Första hjälpen

Första hjälpen innehåller i allmänhet en mängd väsentliga saker som hjälper till att behandla repor, fläckar och skador, såsom stukningar och skärsår. En första hjälpen kit är en samling medicinska förnödenheter och utrustning som används för att ge initial medicinsk behandling i händelse av skada, sjukdom eller nödsituation. Den är designad för att vara lättillgänglig och innehåller en rad viktiga föremål för att hantera vanliga skador eller medicinska tillstånd. Innehållet i en första hjälpen kit kan variera beroende på den avsedda användningen, men det finns några grundläggande föremål som vanligtvis finns i de flesta kit.

Smarta vågar

Kroppsarrangemang omfattar kroppsfett, muskelmassa, proteinöverflöd och hjärtfrekvens. Med tiden kan användaren märka, särskilt, effekterna av deras viktminskning eller hälsoprogram. En smart våg, även känd som en ansluten eller digital våg, är en typ av våg som använder avancerad teknik för att ge ytterligare funktionalitet utöver att bara mäta kroppsvikt. Den är utformad för att ansluta till smartphones, surfplattor eller andra enheter via Bluetooth eller Wi Fi, så att användare kan spåra och analysera sin vikt och andra kroppssammansättningsmått. Dessa vågar använder vanligtvis teknik för bioelektrisk impedansanalys BIA för att mäta inte bara vikt utan även andra kroppssammansättningsmått som kroppsfettprocent, muskelmassa, bentäthet, vattenvikt och mer.

Självmassage och pressoterapi

Självmassage och pressoterapi är två tekniker som används för terapeutiska ändamål, särskilt inom områdena muskelavslappning, smärtlindring och förbättring av cirkulationen.
Självmassage, som namnet antyder, innebär att man använder händer, fingrar eller specifika verktyg för att applicera tryck och manipulera mjuka vävnader i olika delar av kroppen. Självmassagetekniker kan riktas mot specifika områden av spänning, ömhet eller obehag, såsom nacke, axlar, rygg, armar eller ben. Trycket som appliceras under självmassage kan hjälpa till att lindra muskelspänningar, öka blodflödet och lindra stress. Olika tekniker som knådning, cirkulära rörelser eller mjuka drag kan användas beroende på önskad effekt.
Pressoterapi , även känd som pneumatisk kompressionsterapi, är en behandling som involverar applicering av kontrollerat tryck på extremiteterna eller specifika kroppsdelar med hjälp av specialiserade enheter. Dessa anordningar består vanligtvis av uppblåsbara kammare eller hylsor som är lindade runt området som ska behandlas. Kamrarna blåses upp och töms sekventiellt, vilket skapar en mild masserande effekt som stimulerar blod och lymfcirkulationen.

Mer om återhämtning och vård:

Mer om återhämtning och vård inkluderar tejpning, personlig vård, sportkrämer, rullar och massagebollar . Du kan köpa alla dessa återhämtnings och vårdprodukter från Zone3 , Turbo , Sailfish , Garmin , Softee och Madwave .