Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Astralpool

Information för Astralpool
Astralpool, ett välkänt namn inom världen av simbassängslösningar, har gjort ett stort intryck på branschen sedan sin start. Grundat 1969 i Spanien har detta visionära företag utvecklats till en global ledare som erbjuder ett brett utbud av toppklassig simbassäng utrustning och tillbehör. Med ett engagemang för innovation, kvalitet och hållbarhet har Astralpool revolutionerat sättet vi njuter av våra pooler. Från stilfulla och funktionella poolskydd som skyddar din investering till innovativa belysninglösningar som skapar en fängslande stämning, har Astralpool allt.
Astralpool har varit ett pålitligt namn inom poolindustrin i över fyra decennier. Deras åtagande till innovation, kvalitet och hållbarhet har gett dem en global rykte för excellens. Oavsett om du behöver toppmodern poolutrustning, avancerade filtreringssystem, saltvattenklorlösningar, effektiva poolpumpar eller stilfulla pooltillbehör, har Astralpool dig täckt. Dyk in i världen av Astralpool och upplev glädjen i att äga en pool som alltid är redo för nöje.

Astralpool är din väg till pool perfektion

Astralpools sortiment av poolutrustning är designat för att omvandla din pool till en oas av avkoppling och rolighet. Från avancerad poolvärme och pumpar till state-of-the-art belysningssystem, tillgodoser deras produkter varje aspekt av poolunderhåll och njutning. Astralpools poolutrustning är känd för sin hållbarhet och effektivitet, vilket garanterar att din pool stannar kristallklar och inbjudande under säsongerna. Rent, glittrande vatten är ett kännetecken för en väl underhållen pool, och Astralpools filtreringssystem levererar just det. Med avancerad teknik och överlägsen filtrering media tar dessa system bort föroreningar och föroreningar, lämnar din poolvatten frisk och hälsosam.
Säg farväl till traditionell klortillämpning och hej till Astralpools saltvattenklor system. Dessa system använder salt för att generera klor, vilket ger en mildare och mer naturlig simupplevelse. De håller inte bara din poolvatten kristallklar, utan garanterar också att din hud och ögon stannar irritation-fri. Astralpools saltvattensystem är låg-underhåll och kostnadseffektiv, som erbjuder en mer hållbar möjlighet att njuta av din pool. Hjärtat i alla pool cirkulationssystem, poolpumpen, är där Astralpool excel. Deras sortiment av poolpumpar kombinerar kraft och effektivitet för att cirkulera vatten effektivt, underhåller vattenkvalitet och sparar energi. Med olika storlekar och konfigurationer, Astralpools poolpumpar tillgodoser pooler av alla former och storlekar, säkerställer att din pool fungerar på bästa sätt.
Förbättra din poolupplevelse med Astralpools omfattande sortiment av pooltillbehör. Astralpools pooltillbehör är designade för att göra din poolområde mer inbjudande och njutbart för familj och vänner.