Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Intex

Information för Intex
Intex, en framstående aktör inom branschen för fritids- och rekreationsprodukter, firas för sitt engagemang att leverera komfort, kvalitet och nöje till hushåll över hela världen. Grundat 1997, Intex´s resa började med en ambition att förbättra livskvaliteten för familjer genom att skapa innovativa och prisvärda produkter som förvandlar ordinära utrymmen till tilltalande oaser av avkoppling och roligt. Under åren har Intex utvecklats till en global ledare, berömd för sitt omfattande utbud av produkter som tillgodoser olika behov, inklusive utomhus- och inomhusrekreation, vattensporter och bekväm vila.
Med ett oföränderligt fokus på kundnöjdhet har Intex vunnit miljontals förtroende och fortsätter att vara det förstahandsvalet för dem som söker komfort och fritid. Intex har förändrat konceptet för fritid och avkoppling, som har gett innovativa produkter som pooler, luftmadrasser och mycket mer till hushåll världen över. Med ett engagemang för kvalitet och kundnöjdhet fortsätter Intex att forma hur familjer njuter av sina rekreationsutrymmen.

Innovativ Komfort och Nöje genom Kvalitetsprodukter

Intex-pooler har blivit synonymt med gårdags nöje, som erbjuder ett utbud av storlekar och former för att passa olika preferenser. Tillverkade av hållbara material, Intex-pooler har enkel installation, stabil konstruktion och förbättrade säkerhetsfunktioner, som lovar timmar av vattenbaserad underhållning för familjer och vänner. Intex-poolpumpar är utformade för att bibehålla kristallklart vatten genom att effektivt cirkulera och filtrera det. Intex erbjuder ett komplett utbud av reservdelar och tillbehör för att stödja poolägare med att hålla sina aquatiska tillflykter i toppskick. Från anslutningar till ventiler, slangar till kopplingar är dessa äkta Intex-pooldelar utformade för enkel kompatibilitet, som säkerställer enkel underhåll och en förlängd pool livslängd.
Att rengöra en pool är en bris med Intex-poolsug. Intex-poolsug är fyllda med bekvämlighet och innovation, som bidrar till ett problemfritt underhållsrutin. Intex-poolfilter är ryggraden för en ren och klar poolupplevelse. Utrustade med högkvalitativa filtreringar mekanismer fångar dessa enheter effektivt smuts, löv och föroreningar, så att vattnet förblir inbjudande och njutbar. För dem som önskar en förlängd simsesong, Intex-poolvärmare ger en lösning. Dessa värmare reglerar vattentemperaturen, så att det är bekvämt även i kallare klimat.
Intex-pooler är ett kännetecken för innovation och hållbarhet. Konstruerade med förstärkta material och enkel montering, ger dessa pooler ett attraktivt alternativ till traditionella markpooler. Intex-luftmadrasser är synonyma med komfort och bekvämlighet, som erbjuder ett utbud av alternativ för både inomhus- och utomhusbruk. Byggda med hållbara material och innovativa inflationer mekanismer, erbjuder dessa luftmadrasser en bekväm sov yta.