up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Aquasphere

googlar

googlar

simmasker

simmasker

Träningsutrustning och tillbehör

Träningsutrustning och tillbehör

våtdräkter

våtdräkter

badkläder för män

badkläder för män

badkläder för kvinnor

badkläder för kvinnor

Kategorier

Att Lära Sig Simma

Barn Badkläder

Barnskor

Dam Badkläder

Damskor

Herr Badkläder

Herrskor

Träning

Utrustning

Väskor

Våtdräkter och Tillbehör

Allt( Aquasphere )

Aquasphere

Aquasphere är ett välrenommerat varumärke som är dedikerat att tillhandahålla toppkvalitets aquatiska redskap för simmare, dykare och vattensportentusiaster. Med ett obevekligt engagemang för innovation har Aquasphere etablerat sig som ett ledande varumärke inom aquatiska industrin. Oavsett om du är en professionell idrottare eller en rekreationssimmare, erbjuder Aquasphere ett omfattande sortiment av produkter som är utformade för att förbättra din prestanda och maximera din upplevelse i vattnet. Aquaspheres resa började 1998 i Italien.
Aquasphere gav sig ut på en mission att skapa innovativa produkter som skulle trycka gränserna för prestanda, komfort och säkerhet. Aquasphere är ett varumärke som ständigt pressar gränserna för aquatisk utrustning. Med en rik historia av innovation och ett engagemang för prestanda, erbjuder Aquasphere simmare, dykare och vattensportentusiaster de verktyg som de behöver för att frigöra sitt vattenpotential och njuta av en överlägsen aquatisk upplevelse.

Aquasphere erbjuder bästa vattenutrustningen.

Aquasphere simglasögon är berömda för sin optiska precision och komfort. Utformade med avancerade tekniker erbjuder dessa glasögon enastående klarhet under vattnet, vilket gör att simmar kan se med oförliknelig syn. De är konstruerade med hållbara material, vilket säkerställer långvarig prestanda och en bekväm passform. Aquasphere simglasögon finns i en mängd stilar, inklusive spegelglasögon för ljusa miljöer, färgade glasögon för utomhus simning och klara glasögon för låg ljusförhållanden. Aquasphere simglasögon är speciellt tillverkade för tävlingssimmare som söker ultimat kant.
Aquasphere fenor är designade för att förstärka propell och optimera benstyrka i vattnet. Byggda med högkvalitativa material och innovativa simblad-designer ger dessa fenor simmar ökad kraft och hastighet samtidigt som den minimerar muskeltrötthet. Aquasphere våtdräkter är utformade för att erbjuda exceptionell isolering och flytkraft i öppet vatten simning. Utformade med strategiskt placerade neoprenpaneler, dessa våtdräkter har perfekt balans mellan flexibilitet och flytkraft, vilket gör att simmar kan behålla en effektiv kroppsposition i vattnet. Med avancerad termisk skydd och en bekväm passform, är Aquasphere våtdräkter det förstahandsvalet för triathleter, öppetvattensimmare och dykare.
Aquasphere simmasker kombinerar funktionerna i glasögon och masker för att erbjuda simmare en oförliknelig undervattensupplevelse. Dessa masker erbjuder ett panoramiskt synfält, vilket gör att simmar kan utforska vattnet med klarhet och självförtroende. Aquasphere simkläder kombinerar stil och funktion, och erbjuder ett utbud av badkläder för män, kvinnor och barn. Deras simkläder är utformade för att förbättra prestanda och ge simmare optimal vattenkomfort. Aquasphere Aquaspin är ett revolutionerande aquatiskt träningsutrustning som kombinerar fördelarna med spinning med motståndet av vatten. Denna innovativa träningssystem erbjuder en låg-impakt, hög-intensiv träning som engagerar flera muskelgrupper och förbättrar kardiovaskulär uthållighet. Aquasphere Aquaspin är idealisk för fitnessentusiaster som söker utmaningar i vattnet.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga