Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Shokz

Bästsäljare

Visa alla produkter

Information för Shokz
Redefiniera prestanda och gränserna sedan starten. Med fokus på att skapa innovativa produkter som förbättrar den atletiska upplevelsen har Shokz fått global erkännande för sin engagemang för kvalitet, precision och användarcentrerad design. Märkets resa började när en grupp passionerade atleter och teknikentusiaster förenades för att överbrygga klyftan mellan sport och teknik, vilket gav upphov till Shokz-fenomenet. På kort tid har Shokz ingraverat sitt namn i sport- och fitness-teknikens historia. Märkets fusion av innovation, passion och design har fått en lojal global följeslagare, som ger atleter möjlighet att överträffa sina gränser samtidigt som de är anslutna till sina omgivningar. Shokzs hörlurar, appar och lösningar redefinierar vad det innebär att ta sig över sina gränser, så att varje steg, svep och steg blir en upplyftande resa mot excellence.

Shokz Elevating Performance och Unleashing Passion

I mitten av produktutbudet ligger dess revolutionerande Shokz-hörlurar, en perfekt blandning av ljudexcellence och ergonomisk briljans. Designad för att tillgodose behoven hos sportentusiaster, har dessa hörlurar benledningsteknik som överför ljudvågor via benet istället för trumhinnan. Denna innovation håller atleter anslutna till sina omgivningar samtidigt som de njuter av högkvalitativt ljud. Shokz hörlurar ger en säker passform, kristallklar ljudkvalitet och exceptionell komfort. Shokz OpenRun, ett uttryck för märkets engagemang för att optimera träningspass, är en träningskompis som ingen annan. Denna app integreras smidigt med Shokz hörlurar, som ger realtidscoaching, prestandaspårning och personliga insikter. Med OpenRun kan atleter sätta mål, få röststyrda instruktioner och övervaka sin framsteg, vilket förbättrar motivationen och förfinerar träningspassen.
Dyka in i akvatisk excellence, Shokz OpenSwim är avsedd för simmare med en djup uppskattning för precision och innovation. Denna vattenresistenta teknik säkerställer oavbrutet ljud under simningsträningar, stöttade av benledningsteknik. Med OpenSwim kan atleter synkronisera sina stötar med musik eller ta emot instruktioner, vilket gör att vanliga varv blir spännande och produktiva träningspass. Shokzs engagemang för hållbarhet och funktionalitet sträcker sig också till vattenvärlden, vilket ger en verkligt helhetlig träningsupplevelse. Shokz OpenMove är en förebild för mångsidighet och livsstil, som utökar märkets inflytande utöver intensiva träningspass. Dessa lätta och bekväma hörlurar ger en uppslukande ljudupplevelse medan öronen är öppna för världen. Perfekt för stadsäventyrare, dagliga pendlingar och avslappnad lyssning, är OpenMove ett vittnesmål om Shokzs anpassningsförmåga och engagemang för att förbättra vardagsupplevelser. Det övergår smidigt från träning till fritid, vilket gör att det är en pålitlig följeslagare för den mångsidige atleten.