up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Volcom

Volcom

KAIKKI ( Volcom )

Noin Volcom

Volcom on tunnettu nimi aktiivilajien maailmassa, joka tunnetaan edgy-tyylinsä ja laadukkaiden suorituskykytuotteidensa yhdistelmästä. Xtremeinnissä me ylpeästi tarjoamme monipuolisen valikoiman Volcomin tuotteita, jotka vastaavat erittäin aktiivisten lajien harrastajien ja muodin ystävien tarpeita. Volcomin Xtremeinnissä edustaa seikkailun, tyylin ja innovaation henkeä. Sen vahvan historiallisen juurensa pohjalta, Volcom jatkaa rajoja rikkovaa toimintaa ja tarjoaa erinomaisia tuotteita, jotka palvelevat urheilijoita ja harrastajia ympäri maailmaa. Tutustu laajaan Volcom-vaatteiden ja -tarvikkeiden valikoimaamme Xtremeinnissä ja varustaudu seuraavaan seikkailuusi tyylillä.
Sen perustamisestaan vuonna 1991 lähtien, Volcom on työntänyt aktiivilajien vaatetusten ja tarvikkeiden maailmassa mahdollisuuksien rajoja. Se perustettiin Richard Woolcottin ja Tucker Hallin toimesta, ja se syntyi Etelä-Kaliforniasta, jossa lautailu, lumilautailu, surffaus ja eloisa nuorisokulttuuri toimivat taustana sen syntyvaiheille.

Missä tyyli kohtaa aktiivilajit

Volcomin paidat ovat vastarinnan ja tyylin ilmaisua, joita on suunniteltu sekä lattialle että pois lattialta. Ne on valmistettu tarkasti, ja ne yhdistävät mukavuuden moderniin muotoiluun, joka kuvastaa seikkailun henkeä. Surffaajille, jotka haastavat aaltoja kaikissa olosuhteissa, Volcomin surffaushupparit tarjoavat välttämättömän suojan ja lämmön. Ne on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, joten olet mukava ja keskittynyt etsiessäsi täydellistä aaltoa.
Kun sää muuttuu, Volcomin takit tulevat pelastamaan. Nämä takit on rakennettu kestämään ankarimmat olosuhteet, jotta pysyt lämpimänä ja kuivana seikkailuissasi. Tuotemerkin sitoutuminen Volcomin aktiivilajeihin on lujittamaton. Olipa kyseessä sitten lautailu kaupunkimaisemissa, lumilautailu haastavilla rinteillä tai aaltojen pakeneminen meressä, Volcom tarjoaa varusteita, jotka parantavat suorituskykyäsi ja tyyliäsi.
Rugged-säkkihousuista, jotka on suunniteltu lautailuun, vedenpitäviin lumihousuihin, jotka on suunniteltu rinteille, Volcomin housut on suunniteltu täyttämään aktiivilajien vaatimukset. Niiden kestävyys ja joustavuus tekevät niistä täydellisen valinnan sekä urheilijoille että seikkailijoille. Jopa rentoissa hetkissä, Volcomin sandaalit pitävät sinut tyylissä. Volcomin flip flopit tarjoavat mukavuutta ja hohtoa, mikä tekee niistä perusvälineen niille hetkille, jotka sijoittuvat seikkailujesi väliin. Jokaisella seikkailijalla on tarve luotettavalle reppulle, ja Volcom vastaa tähän tarpeeseen. Volcomin reppu yhdistää toimivuuden ja Volcomin tunnusomaiseen tyyliin, varmistaen, että sinulla on tarpeeksi tilaa ja kestävyyttä kannatellaksesi varusteitasi.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje