up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Glasögon extremsport

Glasögon extremsport

Hitta ett brett utbud av Glasögon-produkter för extremsport. Upptäck de bästa erbjudandena på xtremeinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Glasögon

Märken i Glasögon

Tips för att välja solglasögon

Tillbehör:
Tillbehör för solglasögon kan förbättra din glasögonupplevelse och ge både stil och funktionalitet. Solglasögon kan komma med en mängd olika tillbehör, av vilka några inkluderar:

Fodral eller påse:
Skydda dina solglasögon från repor, smuts och skador med ett robust solglasögonfodral. Fodral kommer i olika material. De kan vara fodral med hårt skal, mjuka påsar och fodral av läder eller tyg. Många solglasögon kommer med sina fodral, men du kan också köpa separata fodral för att matcha din stil eller specifika behov.

Reservdelar:
Solglasögon består oftast av flera komponenter som kan bytas ut vid behov. Reservdelar till solglasögon kan vara värdefulla för att förlänga livslängden på dina glasögon och göra nödvändiga reparationer eller byten. Här är några vanliga reservdelar till solglasögon:
Solglasögonglas kan bytas ut om de är repade eller skadade. Olika typer av linser finns tillgängliga, såsom polariserade, kvadratiska och prisma linser.
Vissa solglasögonmärken erbjuder ersättningsglas som du kan sätta själv. Detta är ett bekvämt sätt att fräscha upp dina solglasögon eller ändra linsens färg för att passa olika ljusförhållanden.
Ersättningslinser kan förlänga livslängden på dina solglasögon, vilket gör att du kan fortsätta bära ett par bekväma och välbekanta solglasögon i flera år.

Solglasögon:
Solglasögon är en typ av glasögon designade för att skydda ögonen från starkt solljus och skadliga UV strålar. De består vanligtvis av linser som är tonade eller polariserade för att minska bländning och en båge som håller linserna på plats på bärarens ansikte. Solglasögon finns i en mängd olika former, storlekar och stilar för att passa olika preferenser och syften. För att förlänga livslängden på dina solglasögon , rengör dem regelbundet med en mikrofiberduk och förvara dem i ett skyddsfodral när de inte används. Utöver sin skyddande funktion bärs solglasögon också ofta som modeaccessoar. Utöver sina skyddande egenskaper är solglasögon också en populär modeaccessoar och kan användas för att göra ett statement eller komplettera en outfit. Du kan köpa solglasögon från Vans , Powerslide , Jobe , Roxy och Quiksilver .
Att välja rätt solglasögon för vattensporter är avgörande för att skydda dina ögon från solens skadliga UV strålar och minska bländning från vattnet. Här är några tips som hjälper dig att välja de bästa solglasögonen för vattensporter :

UV skydd : Den viktigaste faktorn när du väljer solglasögon för alla utomhusaktiviteter, inklusive vattensporter, är UV skydd. Leta efter solglasögon som ger 100 % UV skydd både UVA och UVB strålar. Detta skydd är viktigt för att skydda dina ögon från solens skadliga strålning.
Polariserade linser: Polariserade linser är designade för att minska bländning, särskilt från vattenytor. De rekommenderas starkt för vattensporter som båtliv, fiske och kajakpaddling eftersom de förbättrar synligheten och minskar ansträngningen för ögonen.

Linsfärg : Tänk på linsfärgen baserat på din vattenmiljö:
Grå eller röklinser ger sann färguppfattning och är utmärkta för ljusa, soliga förhållanden.
Bruna eller bärnstensfärgade linser förbättrar kontrasten och är lämpliga för varierande ljusförhållanden, inklusive mulna dagar.
Gröna linser kan förbättra synligheten i svagt ljus eller disiga förhållanden.
Spegelglas kan ytterligare minska bländning och är utmärkta för extremt ljusa förhållanden eller miljöer med hög bländning.

Linsmaterial : Välj linser gjorda av hållbara material som polykarbonat eller Trivex. Dessa material är lätta, slagtåliga och tål påfrestningarna av vattensporter.
Linsbeläggningar : Anti repor och antireflekterande beläggningar kan förbättra hållbarheten och klarheten hos dina solglasögon. De hjälper till att förhindra skador på linserna och minskar distraherande reflektioner.
Ramdesign : Välj en ramdesign som sitter bekvämt på ditt ansikte och förblir säker under vattenaktiviteter. Omslutande ramar ger bättre täckning och skydd mot perifert ljus och stänk. Leta efter ramar med gummerade näskuddar och tinningar för att förhindra glidning.
Vattenavvisande beläggningar : Vissa solglasögon har hydrofoba beläggningar som hjälper vatten att pärla av linserna, minskar vattenfläckar och förbättrar synligheten vid stänk.
Passform och komfort : Säkerställ en tät och bekväm passform för att förhindra att vatten kommer in runt kanterna. Leta efter solglasögon med justerbara näsbryggor eller skalmar för en anpassningsbar passform.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga