up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Briller ekstrem sport

Briller ekstrem sport

Find et bredt udvalg af Briller-produkter til ekstrem sport. Oplev de bedste tilbud hos xtremeinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Briller

Mærker for Briller

Tips til at vælge solbriller

Tilbehør:
Tilbehør til solbriller kan forbedre din brilleoplevelse og give både stil og funktionalitet. Solbriller kan leveres med en række tilbehør, hvoraf nogle inkluderer:

Etui eller pose:
Beskyt dine solbriller mod ridser, snavs og skader med et robust solbrilleetui. Etuier kommer i forskellige materialer. De kan være etuier med hård skal, bløde poser og etuier af læder eller stof. Mange solbriller kommer med deres etuier, men du kan også købe separate etuier for at matche din stil eller specifikke behov.

Reservedele:
Solbriller består normalt af flere komponenter, der kan udskiftes, hvis det er nødvendigt. Reservedele til solbriller kan være værdifulde til at forlænge levetiden af dine briller og foretage nødvendige reparationer eller udskiftninger. Her er nogle almindelige reservedele til solbriller:
Solbrilleglas kan udskiftes, hvis de er ridset eller beskadiget. Forskellige typer linser er tilgængelige, såsom polariserede, firkantede og prisme linser.
Nogle solbrillemærker tilbyder udskiftningsglas, som du selv kan sætte. Dette er en praktisk måde at opfriske dine solbriller på eller ændre linsens farve, så den passer til forskellige lysforhold.
Udskiftningslinser kan forlænge dine solbrillers levetid, så du kan fortsætte med at bære et par behagelige og velkendte nuancer i årevis.

Solbriller:
Solbriller er en type briller designet til at beskytte øjnene mod skarpt sollys og skadelige UV stråler. De består typisk af linser, der er tonede eller polariserede for at reducere blænding og en ramme, der holder linserne på plads på brugerens ansigt. Solbriller kommer i en række forskellige former, størrelser og stilarter, der passer til forskellige præferencer og formål. For at forlænge levetiden af dine solbriller skal du rengøre dem regelmæssigt med en mikrofiberklud og opbevare dem i et beskyttende etui, når de ikke er i brug. Ud over deres beskyttende funktion bliver solbriller også ofte brugt som modetilbehør. Ud over deres beskyttende egenskaber er solbriller også et populært modetilbehør og kan bruges til at gøre et statement eller komplementere et outfit. Du kan købe solbriller fra Vans , Powerslide , Jobe , Roxy og Quiksilver .
At vælge de rigtige solbriller til vandsport er afgørende for at beskytte dine øjne mod solens skadelige UV stråler og reducere blænding fra vandet. Her er nogle tips til at hjælpe dig med at vælge de bedste solbriller til vandsport :

UV beskyttelse : Den vigtigste faktor, når du vælger solbriller til enhver udendørs aktivitet, inklusive vandsport, er UV beskyttelse. Se efter solbriller , der giver 100 % UV beskyttelse både UVA og UVB stråler. Denne beskyttelse er vigtig for at beskytte dine øjne mod solens skadelige stråling.
Polariserede linser: Polariserede linser er designet til at reducere genskin, især fra vandoverflader. De anbefales stærkt til vandsport som sejlads, fiskeri og kajaksejlads, fordi de forbedrer synlighed og reducerer øjenbelastning.

Linsefarve : Overvej linsefarven baseret på dit vandmiljø:
Grå linser eller røgglas giver ægte farveopfattelse og er fremragende til lyse, solrige forhold.
Brune eller ravgule linser forbedrer kontrasten og er velegnede til varierende lysforhold, herunder overskyede dage.
Grønne linser kan forbedre synligheden i svagt lys eller diset.
Spejlglas kan yderligere reducere blænding og er gode til ekstremt lyse forhold eller miljøer med høj blænding.

Linsemateriale : Vælg linser lavet af holdbare materialer som polycarbonat eller Trivex. Disse materialer er lette, slagfaste og kan modstå belastningen ved vandsport.
Linsebelægninger : Anti ridse og anti reflekterende belægninger kan forbedre holdbarheden og klarheden af dine solbriller. De hjælper med at forhindre skader på linserne og reducerer distraherende refleksioner.
Rammedesign : Vælg et rammedesign, der sidder behageligt på dit ansigt og forbliver sikkert under vandaktiviteter. Wraparound rammer giver bedre dækning og beskyttelse mod perifert lys og stænk. Se efter stel med gummibelagte næsepuder og tindinger for at forhindre glidning.
Vandafvisende belægninger : Nogle solbriller har hydrofobiske belægninger, der hjælper vand med at perle af linserne, hvilket reducerer vandpletter og forbedrer synlighed, når det sprøjtes.
Pasform og komfort : Sørg for en tætsiddende og behagelig pasform for at forhindre vand i at trænge ind rundt om kanterne. Se efter solbriller med justerbare næsebroer eller stænger for en tilpasselig pasform.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk