Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Wakeboard

Wakeboard extremsport

Hitta ett brett utbud av Wakeboard-produkter för extremsport. Upptäck de bästa erbjudandena på xtremeinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Wakeboard

Märken i Wakeboard

Hur man wakeboard?

Wakeboard är en vattensport som innebär att man åker på en liten bräda samtidigt som man bogseras bakom en båt. Det liknar lite vattenskidåkning men använder en enda bräda istället för skidor. Användaren står på wakeboarden och håller i en bogserlina kopplad till båten. När båten accelererar dras föraren över vattenytan.
Namnet "wakeboarding" kommer från wake, som är den serie av vågor som skapas av båten när den rör sig genom vattnet. Användare använder ofta vaken för att utföra trick och hopp. Wakeboarding kan göras på olika vattendrag, inklusive sjöar, floder och till och med specialdesignade kabelparker med luftkablar som drar användaren.
Wakeboard har blivit en populär och spännande vattensport med en stark gemenskap av entusiaster. Användare kan utföra ett brett utbud av trick och manövrar, inklusive vändningar, grepp och mer, vilket gör det både till en rekreations och tävlingsaktivitet. Det kräver balans, smidighet och kontroll för att navigera i vattnet och utföra trick framgångsrikt.

Brädor:

Brädor i wakeboardsammanhang avser de specialiserade brädor som används för wakeboardsporten. Wakeboarding är en vattensport där användaren bogseras bakom en båt eller annan motordriven vattenskoter och använder en bräda för att utföra trick och manövrer på vattenytan. Brädor är en kritisk komponent i wakeboardutrustning.

Stövlar och bindning:

Stövlar och bindningar är två viktiga komponenter i en wakeboard inställning, som är en typ av bräde som används för wakeboard, en populär vattensport. Både stövlar och bindningar är avgörande för att en wakeboardåkare ska ha en säker och bekväm anslutning till wakeboarden, vilket gör att de kan ha bättre kontroll, utföra tricks och njuta av sporten till fullo.

Hjälmar:

Wakeboardhjälmar hänvisar vanligtvis till skyddande huvudbonader som bärs av wakeboardåkare för säkerheten under wakeboardsporten. En wakeboardhjälm är en skyddande huvudbonad som bärs av wakeboardåkare för att minska risken för huvudskador när de deltar i sporten.

Kölar:

Kölar hänvisar vanligtvis till fenorna eller kanalerna som finns på bottenytan av en wakeboard. Dessa kölar är designade för att ge stabilitet och kontroll när du kör på vattnet. Kölar i wakeboard hänvisar vanligtvis till fenorna eller kanalerna på botten av wakeboarden som ger stabilitet, kontroll och prestandahöjande funktioner för användarna.

Tågvirke:

Rep i wakeboarding hänvisar till de linor eller kablar som används för att bogsera en wakeboardåkare bakom en båt eller annan vattenskoter. Repet som används i wakeboard kallas ofta för ett "handtag", eftersom det vanligtvis har ett handtag fäst vid det för föraren att hålla fast vid.

Västar:

Västar av wakeboard hänvisar till flytvästar eller personliga flytanordningar PFDs som är speciellt utformade för användning i wakeboard, vilket är en vattensport som innebär att man åker en wakeboard över vattenytan medan den dras av en båt. Du kan köpa västar från Powerslide , Jobe , O´neill wetsuits , Rip Curl , Roxy , Quiksilver och Hurley .

Mer om Wakeboard:
Fenor, rep och handtag, wakeboardväskor, hjälmar och flytvästar är tillbehör och delar av en wakeboard. Termen "överdrag" i wakeboard sammanhang hänvisar vanligtvis till skyddsutrustning eller tillbehör som används för att täcka och skydda en wakeboard från skador, damm och andra miljöfaktorer när den inte används eller transporteras. Ett rash guard i samband med wakeboarding är en typ av skyddsplagg som bärs av wakeboardåkare för att skydda mot skavsår, utslag och UV exponering.