up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Wakeboard ekstrem sport

Wakeboard ekstrem sport

Find et bredt udvalg af Wakeboard-produkter til ekstrem sport. Oplev de bedste tilbud hos xtremeinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Wakeboard

Mærker for Wakeboard

Hvordan Wakeboard?

Wakeboarding er en vandsport, der involverer at køre på et lille bræt, mens du bliver bugseret bag en båd. Det ligner lidt vandski, men bruger et enkelt bræt i stedet for ski. Brugeren står på wakeboardet og holder fast i et slæbetov forbundet med båden. Mens båden accelererer, trækkes rytteren hen over vandoverfladen.
Navnet "wakeboarding" kommer fra wake, som er den række af bølger, der skabes af båden, når den bevæger sig gennem vandet. Brugere bruger ofte kølvandet til at udføre tricks og hop. Wakeboarding kan udføres på forskellige vandområder, herunder søer, floder og endda specialdesignede kabelparker med luftkabler, der trækker brugeren.
Wakeboarding er blevet en populær og spændende vandsport med et stærkt fællesskab af entusiaster. Brugere kan udføre en bred vifte af tricks og manøvrer, herunder flips, grabs og mere, hvilket gør det til både en rekreativ og konkurrencedygtig aktivitet. Det kræver balance, smidighed og kontrol at navigere i vandet og udføre tricks med succes.

Tavler:

Boards i forbindelse med wakeboarding refererer til de specialiserede boards, der bruges til wakeboardsporten. Wakeboarding er en vandsport, hvor brugeren bugseres bag en båd eller et andet drevet vandfartøj og bruger et bræt til at udføre tricks og manøvrer på vandoverfladen. Boards er en kritisk komponent i wakeboardudstyr.

Støvler og binding:

Støvler og bindinger er to væsentlige komponenter i et wakeboard setup, som er en type board, der bruges til wakeboarding, en populær vandsport. Både støvler og bindinger er afgørende for, at en wakeboarder har en sikker og behagelig forbindelse til wakeboardet, så de kan have bedre kontrol, udføre tricks og nyde sporten fuldt ud.

Hjelme:

Wakeboard hjelme refererer typisk til beskyttende hovedbeklædning, som wakeboardere bærer for sikkerheden under wakeboard sporten. En wakeboarding hjelm er en beskyttende hovedbeklædning båret af wakeboardere for at reducere risikoen for hovedskader, mens de deltager i sporten.

Køl:

Køl refererer typisk til finnerne eller kanalerne på bunden af et wakeboard. Disse køl er designet til at give stabilitet og kontrol, mens du rider på vandet. Køl i wakeboard refererer typisk til finnerne eller kanalerne på bunden af wakeboardet, der giver stabilitet, kontrol og præstationsforbedrende funktioner til brugerne.

Reb:

Reb i wakeboarding refererer til de linjer eller kabler, der bruges til at trække en wakeboarder bag en båd eller et andet vandfartøj. Rebet , der bruges til wakeboarding, omtales ofte som et "håndtag", da det typisk har et håndtag fastgjort til det, som rytteren kan holde fast i.

Veste:

Veste af wakeboard refererer til redningsveste eller personlige flydeanordninger PFD´er, der er specielt designet til brug i wakeboarding, som er en vandsport, der involverer at køre på et wakeboard over vandoverfladen, mens det trækkes af en båd. Du kan købe veste fra Powerslide , Jobe , O´neill wetsuits , Rip Curl , Roxy , Quiksilver , og Hurley .

Mere om Wakeboard:
Finner, reb og håndtag, wakeboardtasker, hjelme og redningsveste er tilbehør og dele af et wakeboard. Udtrykket "covers" i forbindelse med wakeboarding refererer typisk til beskyttelsesudstyr eller tilbehør, der bruges til at dække og beskytte et wakeboard mod skader, støv og andre miljøfaktorer, når det ikke er i brug eller bliver transporteret. En udslætsbeskytter i forbindelse med wakeboarding er en type beskyttelsesbeklædning, som wakeboardere bærer for at beskytte mod hudafskrabninger, udslæt og UV eksponering.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk