Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Sortering och städning av hemmet

Sortering och städning av hemmet

Hitta ett brett utbud av Sortering och städning av hemmet -produkter för hem, trädgård och gör-det-själv. Upptäck de bästa erbjudandena på bricoinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Sortering och rengöring

Märken i Sortering och rengöring

Tips för att städa och organisera ditt hem

Badrumsförvaring :
Badrumsförvaring används för att förvara hygienprodukter som munvatten, ansiktstvätt, kontakt, kräm etc. Placera badrumsförvaring så nära handfatet som möjligt. Badrumsförvaring kallas även badrumsskåp. Den placeras under handfat, ovanför toaletter och över handfat. Massivt trä och plywood är det bästa materialet för badrumsförvaring.

Badrumsredskap :
Badrumsredskap är tillbehör som handdukshållare, tvålkoppar, badhyllor, badkar etc. Dessa produkter är designade för badrummet och ger badrummet en estetisk look. Du kan köpa badrumsredskap från Vileda , Gimi , Edm , 5 five , Karcher , Oem , Atmosphera , och Masso .

Kvastar, moppar och soptunnor :
Kvastar, moppar och soptunnor är rengöringsredskap. Kvastar, moppar och soptunnor består vanligtvis av ett handtag fäst på ett huvud som innehåller filament, tyg och borst. De används för att rengöra smuts och damm från ytan. Dammsugare rengör mer effektivt än kvastar.

Rengöringsprodukter :
Rengöringsprodukter används för att ta bort smuts, fläckar och dålig lukt på ytan. Rengöringsprodukter upprätthåller hälsosamma förhållanden både hemma och på arbetsplatsen. Mikrofiberdukar, platt mopp, skrapa, gummihandskar, toalettborstar och dammsugare är rengöringsprodukterna. Kemikalier används i dessa produkter. Till exempel i tvättmedel, diskmedel och blekmedel.

Rengöringsredskap :
De används för att ta bort smuts, fläckar och smuts från olika ytor, vilket säkerställer en hygienisk och snygg miljö.
Några vanliga städredskap inkluderar:

Kvastar : Används för att sopa och samla upp smuts och skräp från golv, vanligtvis gjorda av borst som är fästa på ett handtag.
Borstar : Olika typer av borstar, som skurborstar och toalettborstar, används för att skrubba och rengöra ytor som kräver lite extra ansträngning.
Sopdusch : Används i kombination med kvastar för att samla upp uppsopade smuts och skräp.
Svampar : Svampar är vanligtvis gjorda av mjukt material och används för att diska, torka av ytor och allmän rengöring.
Rengöringsdukar : Dessa kan vara mikrofiberdukar eller andra mjuka trasor som används för att damma, torka och polera ytor.
Dammsugare : Dessa elektriska enheter använder sug för att ta bort smuts och skräp från golv, mattor och andra ytor.
Dammsugare : Används för att damma och rengöra svåråtkomliga platser som tak, hyllor och hörn.
Fönsterrengöringsverktyg : Dessa inkluderar skrapor och fönsterskrubber som används för att rengöra glasytor.
Rengöringshandskar : Skydda händerna vid hantering av rengöringskemikalier och smutsiga ytor.
Skrubber och skurmaskiner : Används för att rengöra svåra fläckar och smuts från disk, kastruller och stekpannor.
Det här är bara några exempel på de olika städredskap som finns, och valet av redskap beror på vilken typ av städuppgift och vilken yta som ska rengöras. Regelbunden användning av städredskap hjälper till att upprätthålla en ren och sanitär bostads eller arbetsyta.

Mer om sortering :
Lådor används för att lagra eller transportera deras innehåll. De finns i många storlekar. Badrumstillbehör och tillbehör är sminkartiklar som badrumsbelysning, hyllor, dispenser och tandborsthållare. Klädlinor torkar dina kläder i varmt torrt väder. Klädhängare och skohyllor används för att hänga rockar och jackor och för förvaring av skor. Klädkorgar används för att bära kläder och den är gjord av plast.