Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Utomhusspel

Utomhusspel

Hitta ett brett utbud av Utomhusspel-produkter för hem, trädgård och gör-det-själv. Upptäck de bästa erbjudandena på bricoinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Utomhusspel

Märken i Utomhusspel

Vad ska jag tänka på när jag köper utomhusspel?

När du köper utomhusspel och utrustning som lekstugor, sandlådor, rutschbanor, gungor och studsmattor finns det flera viktiga faktorer att tänka på för att säkerställa säkerhet, hållbarhet och maximal njutning för din familj. Här är några saker att tänka på:

Säkerhet : Säkerhet bör vara din högsta prioritet när du väljer utomhusspel . Leta efter produkter som uppfyller säkerhetsstandarder och föreskrifter för din region. Kontrollera om det finns funktioner som rundade kanter, säkra fästen och robust konstruktion.
Lämplig ålder : Tänk på åldersintervallet för de barn som kommer att använda utrustningen. Vissa produkter kan vara mer lämpliga för yngre barn, medan andra är designade för äldre barn. Se till att utrustningen är lämplig för de avsedda användarnas åldrar och storlekar.
Kvalitet och hållbarhet: Utomhusspel ska kunna motstå olika väderförhållanden och regelbunden användning. Leta efter produkter gjorda av hållbara material som tål regn, solexponering och andra miljöfaktorer.
Utrymme och layout : Mät ditt utomhusutrymme för att säkerställa att det finns tillräckligt med utrymme för spelen du planerar att köpa. Tänk på layouten och arrangemanget av utrustningen för att säkerställa en säker och tillgänglig lekplats.
Montering och installation : Kontrollera om utomhusspelen kräver montering och om du kan göra det själv eller om professionell installation rekommenderas.
Garanti och underhåll : Leta efter produkter som kommer med en garanti för att skydda mot eventuella tillverkningsfel. Tänk dessutom på underhållskraven och se till att du kan tillhandahålla det nödvändiga underhållet.
Inkluderande design : Fundera på om utrustningen är inkluderande och tillgänglig för barn med olika förmågor.
Mångsidighet : Vissa utomhusspel , som lekstugor med flera funktioner eller justerbara gungor, erbjuder mer mångsidighet och underhållningsvärde.
Övervakning : Tänk på att vissa utomhusspel , särskilt studsmattor och gungor, kan kräva vuxen tillsyn för att säkerställa säker lek.
Genom att överväga dessa faktorer kan du fatta välgrundade beslut när du köper utomhusspel som ger en säker och njutbar upplevelse för alla inblandade. Följ alltid tillverkarens riktlinjer för installation, användning och underhåll för att säkerställa lång livslängd och säkerhet. Du kan köpa dessa utomhusspel från dessa märken: Aktive , Intex , Spokey , Axi och Devessport .