Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Karcher

Information för Karcher
"Karcher är ett välkänt tyskt varumärke som grundades 1935. Företaget verkar över hela världen och är välkänt för sina högtryckstvättar, delrengöringssystem, tvättvattenbehandling, markrengöringsutrustning och fönstertvättare. Företagets huvudkontor ligger i Winnenden, Tyskland. Karcher producerar och erbjuder både rengöringsutrustning och kompletta rengöringssystem för industriellt bruk. Företaget har en global närvaro i över 60 länder och distribuerar sina högteknologiska rengöringsprodukter över hela världen.
Karcher´s engagemang för att utveckla innovativa rengöringslösningar har gett dem ett starkt rykte över hela världen. Med en historia av kvalitet som sträcker sig tillbaka till sina blygsamma början fortsätter Karcher att leda branschen genom att erbjuda mångsidiga och miljövänliga produkter som uppfyller kundernas olika behov. Från dammsugare till högtryckstvättar, Karcher´s omfattande produktlinje garanterar renlighet och hygien i hem och arbetsplatser. Deras dedikation till kvalitet och hållbarhet förstärker deras position som ett varumärke som kunderna kan lita på.

En arv av innovativa rengöringslösningar

Karcher dammsugare kombinerar banbrytande teknik med praktisk design och erbjuder ett utbud av mångsidiga lösningar för både hemmabruk och industriellt bruk. Från kompakta handhållna modeller till kraftfulla kommersiella enheter tar Karcher dammsugare effektivt bort smuts och skräp från alla ytor. Deras robusta konstruktion och avancerade filtreringssystem gör dem till ett betrott val för både hemmaanvändare och proffs. Karcher mattvättare är utformade för att återställa livfullheten i dina mattor genom att eliminera smuts, fläckar och lukt. Med användarvänliga funktioner erbjuder dessa maskiner en bekymmersfri mattunderhåll som säkerställer en ren och hälsosam inomhusmiljö.
Karcher högtryckstvättar är kända för sin oöverträffade rengöringskraft. Oavsett om det är smuts på din bil eller smuts på din uteplats använder dessa maskiner högtrycksvattenstrålar för att ta bort även de tuffaste fläckarna. Karcher bryr sig om vattenbesparande i sin teknologi för maskinerna. Karcher högtryckstvättar är ett måste för dem som söker professionella rengöringsresultat. Dessa maskiner excellerar i att ta bort envis smuts och smuts från olika ytor, vilket gör dem oumbärliga inom branscher som konstruktion, jordbruk och tillverkning.
Med banbrytande teknik gör Karcher golvrengöringsmaskiner underhåll enkelt. Karcher golvmaskiner är utformade för intensiva rengöringsuppgifter. De kombinerar högpresterande skurning och torkningsförmåga för att uppnå enastående renlighet på olika ytor. Dessa maskiner är betrodda av företag och institutioner över hela världen för sin effektivitet och pålitlighet. Karcher sopmaskiner är viktiga för effektiv rengöring utomhus. Med robust design och innovativa funktioner samlar de effektivt upp skräp, smuts och damm och ger en renare och säkrare miljö."