Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Vileda

Information för Vileda
"Vileda är ett välkänt varumärke som grundades 1948. Företagets huvudkontor ligger i Budapest, Ungern. Idag har Vileda blivit ett hushållsnamn för sina hem- och rengöringsprodukter. Varumärket erbjuder ett stort utbud av rengöringsprodukter, inklusive dammsugare, robotdammsugare, moppar och tillbehör. Dessutom har Vileda även strykbrädor. Med över 70 års erfarenhet strävar vi efter att sätta standarden för innovativa rengöringsprodukter som gör dina hushållsrengöringsuppgifter enkla och snabba.
Vileda, ett hushållsnamn som är synonymt med innovativa rengöringslösningar, har konsekvent levererat kvalitetsprodukter för att förenkla hushållssysslor.
Vileda-moppar är ett bevis på varumärkets engagemang för innovation inom rengöringsteknik. Med ergonomiska design och toppmoderna material garanterar de en grundlig och problemfri rengöringsupplevelse. Utbudet inkluderar alternativ som passar för olika typer av golv, vilket gör det enkelt för användare att uppnå skinande rena resultat utan ansträngning.

Som ett komplement till sina erbjudanden, speglar Vileda-borstar samma engagemang för kvalitet. Tillverkade med hållbara material och genomtänkt design, tar Vileda-borstar hand om smuts och skräp med lätthet, vilket gör dem till ett oumbärligt verktyg för att hålla hemmet rent. Oavsett om det handlar om att sopa på trägolv eller ta itu med envisa djurhår, klarar Vileda-borstar av uppgiften.
Utöver golvskötsel, utvidgar Vileda sin expertis till shoppingvagnar. Dessa vagnar exemplifierar Viledas engagemang för praktiska lösningar för vardagliga uppgifter. Med robust konstruktion och bekväma funktioner, gör Vileda shoppingvagnar matinköp till en enkel uppgift, genom att kombinera funktionalitet med hållbarhet.
Detta åtagande för hållbarhet säkerställer att kunderna kan förlänga livslängden på sina rengöringsredskap, minska avfall och bidra till en grönare miljö.
Inom tvättavdelningen visar Vileda klädstreck varumärkets mångsidighet. Med robust konstruktion och användarvänlig design, erbjuder Vileda klädstreck ett pålitligt och energieffektivt sätt att torka kläder, vilket tillgodoser de olika behoven hos hushållen.
Viledas engagemang för att erbjuda kvalitetsrengöringsredskap är tydligt i hela sitt produktsortiment. Från Vileda-borstar till shoppingvagnar och klädstreck, fortsätter varumärket att sätta standarden för effektiva, pålitliga och innovativa rengöringslösningar, vilket gör hushållssysslorna enkla för konsumenterna."