Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Pooler för trädgård

Pooler för trädgård

Hitta ett brett utbud av Pooler för trädgård-produkter för hem, trädgård och gör-det-själv. Upptäck de bästa erbjudandena på bricoinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Pooler

Märken i Pooler

Hur väljer man en pool ovan jord?

Pooler är ett populärt och uppfriskande tillskott till många hem, och erbjuder ett bra sätt att slå värmen och njuta av fritidsaktiviteter. Låt oss utforska olika typer av pooler , deras underhåll och fördelarna de erbjuder:

Rengöring av pooler :
Rengöring av en pool är avgörande för att upprätthålla vattenkvaliteten och säkerställa en säker och njutbar simupplevelse. Poolrengöring innefattar flera nyckeluppgifter:

Dammsugning : Använd en pooldammsugare för att rengöra botten och sidorna av poolen för att ta bort smuts och sediment.
Borstning : Borsta poolens väggar och golv för att förhindra algeruppbyggnad och envisa fläckar.
Filterunderhåll : Rengöring eller backspolning av poolfiltret för att ta bort föroreningar som fastnat.

Uppblåsbara pooler :
Uppblåsbara pooler är ett populärt val för familjer eller privatpersoner som vill ha ett tillfälligt och prisvärt poolalternativ. De är vanligtvis gjorda av slitstarka PVC eller vinylmaterial och finns i olika storlekar och former. Uppblåsbara pooler är lätta att sätta upp och tömma, vilket gör dem lämpliga för små gårdar eller utrymmen med begränsad poolsäsong. Även om de inte är lika robusta som permanenta pooler, kan korrekt skötsel och underhåll förlänga deras livslängd.

Stålpooler :
Stålpooler , även kända som pooler med stålram ovan jord, är robustare och mer hållbara än uppblåsbara pooler. De består av en stålram som ger strukturellt stöd, med en liner eller PVC belagt material som fungerar som poolens inre. Stålpooler är relativt enkla att installera och finns i olika storlekar och former. De erbjuder en mer permanent poollösning jämfört med gummibåtar och kan hålla i flera år med korrekt skötsel och underhåll.

Rörformade pooler :
Rörformade pooler är en annan typ av ovanjordspool, med ett ramverk av rörformade metallstöd och ett foder. Metallramen ger stabilitet och fodret håller vattnet. Dessa pooler är ofta mer omfattande och hållbara än uppblåsbara pooler men kräver mer montering. De finns i en mängd olika storlekar och former och kan vara ett bra mellanvägsalternativ mellan uppblåsbara och permanenta stålpooler.

Fördelar med olika pooler :
Uppblåsbara pooler : Prisvärd, lätt att installera och förvara, lämplig för små utrymmen och kortvarig användning.
Stålpooler : Mer hållbara och långvariga, lämpliga för användning under lång tid och kan demonteras och flyttas vid behov.
Rörformade pooler : Stabila och hållbara, större storlekar tillgängliga, lämpliga för medellång till långvarig användning.

Sammanfattningsvis finns pooler i olika typer, var och en erbjuder unika fördelar. Oavsett om du väljer en uppblåsbar, stål eller rörformad pool är regelbunden rengöring och underhåll avgörande för att säkerställa en säker och njutbar simupplevelse. Följ alltid tillverkarens riktlinjer för installation, användning och skötsel, och överväg dina specifika behov och budget när du väljer rätt pool för ditt hem.
Hitta även tillbehör och delar, skydd och överdrag, utrustning, filtrering, möbler, luftkonditionering och lär dig simma material från märken som Edm, Gardiun , Lifetime , Aktive , Intex , Disney och Garbar .