up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Mares

Regelgevers

Regelgevers

Computers

Computers

Vesten

Vesten

Categorieën

Accessoires

Apparatuur

Duikgerij

Duiklood Systeem

Elektronica en Computers

Flessen

Flippers, Maskers en Snorkels

Harpoengeweren

Instrumenten

Pakken en Bijbehorende Accessoires

Schoenen

Trimvesten

Waterdichte Tassen

Alles( Mares )

Mares

Opgericht in 1949 is Mares een wereldwijd erkend merk dat gespecialiseerd is in hoogwaardige duikuitrusting en accessoires. Met een toewijding aan innovatie, betrouwbaarheid en milieubewustzijn is Mares een vertrouwd naam geworden onder duikers van alle niveaus. Mares biedt een uitgebreid assortiment producten dat aan de behoeften van scubaduikers, snorkelaars en vrijduikers voldoet, waardoor zij zelfverzekerd de wonderen van de onderwaterwereld kunnen verkennen.
Mares heeft zichzelf gevestigd als leider in de duikindustrie, met een uitgebreid assortiment producten dat aan de behoeften van duikers en snorkelaars wereldwijd voldoet. Van innovatieve duikcomputers en stijlvolle duikhorloges tot betrouwbare duiklaarzen, vinnen, snorkels en tassen; Mares stelt avonturiers voorzien van de gereedschappen die ze nodig hebben om onvergetelijke onderwaterervaringen te beleven. Met een toewijding aan uitmuntendheid en een passie voor verkenning, blijft Mares de grenzen van duiktechnologie verleggen, waardoor duikers met vertrouwen en stijl hun onderwateravonturen kunnen beleven.

Ontketen uw onderwateravontuur met Mares

De Mares duikcomputer is essentieel voor duikers die op zoek zijn naar nauwkeurige en betrouwbare informatie over hun onderwaterreis. Deze duikcomputers bieden realtime gegevens zoals diepte, duiktijd, decompressiebeperkingen en luchtintegratie voor een veiligere duik. Mares duikcomputers zijn ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn, met intuïtieve menu's en heldere displays, waardoor duikers zich kunnen richten op hun avontuur terwijl ze op de hoogte blijven en in controle. Voor duikers die de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl waarderen, is de Mares duikhorloge een must-have accessoire. Deze tijdmeters zijn gebouwd om de eisen van het onderwatermilieu te weerstaan. Mares duikhorloges zijn de ideale metgezel voor zowel onderwaterverkenning als dagelijks dragen. Mares duiklaarzen bieden duikers het comfort, de bescherming en de tractie die ze nodig hebben voor een succesvolle duik. Gemaakt van duurzame materialen en ontworpen voor een precieze pasvorm, bieden deze laarzen isolatie tegen koude watertemperaturen en beschermen ze de voeten tegen scherpe voorwerpen. Mares duiklaarzen zijn er in verschillende stijlen en diktes om aan verschillende duikomstandigheden te voldoen, zodat duikers zich kunnen richten op hun duik zonder zich zorgen te maken over ongemak of letsel. Ontworpen om de aandrijving en manoeuvreerbaarheid te optimaliseren, zijn Mares vinnen ontworpen voor maximale prestaties in het water. Of het nu gaat om scubaduiken, snorkelen of vrijduiken, deze vinnen leveren kracht, efficiëntie en superieure controle. Met verschillende finstijlen beschikbaar, waaronder open-hiel en full-foot opties, kunnen duikers de perfecte paar vinden om hun onderwaterervaring te verbeteren.
Mares snorkels zijn ontworpen om snorkelaars moeiteloos ademhalen en minimale waterinvoer te bieden. Ontworpen met ergonomie in gedachten, hebben deze snorkels comfortabele mondstukken en innovatieve droog-topsystemen die voorkomen dat water de adembuis binnendringt. Het vervoeren en beschermen van duikuitrusting wordt gemakkelijk gemaakt met Mares tassen. Met compartimenten, zakken en riemen specifiek ontworpen voor verschillende uitrusting, bieden Mares tassen duikers een praktische en efficiënte oplossing om hun uitrusting naar en van duikbestemmingen te vervoeren.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden