up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Scubapro

Wetsuits

Wetsuits

Maskers

Maskers

Vinnen met open hiel

Vinnen met open hiel

UPF

UPF

Snorkel

Snorkel

fakkels

fakkels

Categorieën

Accessoires

BCD-jassen

Duikflessen

Duikkleding

Duiklood systeem

Elektronica en computers

Flippers, maskers en snorkels

Instrumenten

Merchandising

Pakken en accessoires

Regelaars

Tassen en droge dozen

Alles( Scubapro )

Scubapro

Scubapro is een bekend merk in de wereld van duiken. Het bedrijf is al meer dan 50 jaar in het bedrijf en biedt hoogwaardige duikuitrusting aan duikers van alle niveaus. Scubapro-producten staan bekend om hun duurzaamheid, betrouwbaarheid en geavanceerde technologie.
Het bedrijf werd opgericht in het begin van de jaren 1960. Het merk won snel populariteit bij duikers en werd een van de meest vertrouwde namen in de industrie. Scubapro biedt een breed scala aan duikuitrusting, waaronder regulatoren, duikcomputers, wetsuits, vinnen, maskers en meer.
Al hun producten zijn ontworpen met de nieuwste technologie en grondig getest om ervoor te zorgen dat ze aan de hoogste kwaliteit- en veiligheidsnormen voldoen. Scubapro is een merk dat duikers wereldwijd vertrouwen. Hun toewijding aan kwaliteit, veiligheid en behoud heeft hen tot een leider in de industrie gemaakt. Of je nu een beginner of een ervaren duiker bent, je kunt Scubapro vertrouwen om je het materiaal te geven dat je nodig hebt om de onderwaterwereld veilig en comfortabel te verkennen. Scubapro is het meest iconische merk in de wereld van duikuitrusting en is gebouwd voor degenen met een passie voor duiken.

Scubapro is een betrouwbaar merk voor duikers.

Scubapro-uitrusting staat bekend om zijn duurzaamheid, betrouwbaarheid en innovatief ontwerp. Ze gebruiken geavanceerde technologie en materialen om producten te creëren die aan de behoeften van diverse niveaus voldoen, van beginners tot professionals. Scubapro-vinnen zijn populair onder duikers vanwege hun hoge kwaliteit en prestaties in het water. Scubapro biedt verschillende vinnen, waaronder open-hielvinnen, volledige voetvinnen, splitsvinnen en bladvinnen. Scubapro is een bekend merk in de duikindustrie, en hun drijfvermogencontrole-apparaten (BCD's) zijn een van hun populairste producten.
Scubapro BCD's helpen om de duiker comfort, stabiliteit en controle te bieden. Scubapro is een toonaangevend merk in de duikindustrie, en Scubapro-regelaars zijn een van hun meest populaire producten. Scubapro biedt een reeks regulatoren om aan verschillende duikbehoeften en voorkeuren te voldoen. Ze zijn betrouwbaar voor duikers van alle niveaus en kunnen je duikervaring verbeteren. Scubapro-maskers hebben ook verstelbare banden en een breed scala aan maten om aan alle gezichtsvormen en -maten te passen.
Bovendien hebben sommige Scubapro-maskers geavanceerde functies zoals antifogcoating en geïntegreerde snorkels voor extra gemak en comfort. De Scubapro-wetsuit werkt voornamelijk voor duiken, snorkelen en andere watersporten. Deze wetsuits hebben hoogwaardig neopreen, wat een uitstekende isolatie, comfort en flexibiliteit biedt. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende diktes om aan verschillende watertemperaturen en duikomstandigheden te voldoen. Scubapro-wetsuits hebben verschillende ontwerpelementen die comfort en functionaliteit verbeteren, zoals versterkte knieën, verstelbare kragen en ritsen die gemakkelijk te gebruiken zijn met handschoenen. Scubapro-maskers hebben ook aanpasbare banden en een breed scala aan maten om aan alle gezichtsvormen en -maten te passen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden