up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Mares

Sääntelyviranomaiset

Sääntelyviranomaiset

Tietokoneet

Tietokoneet

Liivit

Liivit

Osastot

Bcd Takit

Elektroniikka ja Tietokoneet

Instrumentit

Jalkineet

Laukut ja Kuivalaatikot

Lisätarvikkeet

Painot ja Painojärjestelmät

Pullot

Puvut ja Varusteet

Säätimet

Sukellusasusteet

Uimaräpylät, Maskit ja Snorkkelit

KAIKKI( Mares )

Mares

Perustettu vuonna 1949, Mares on maailmanlaajuisesti tunnustettu brändi, joka erikoistuu laadukkaisiin sukellustarvikkeisiin ja lisävarusteisiin. Luodakseen uskottavan nimen sukeltajille kaikilla tasoilla, Maresilla on sitoutunut innovaatioihin, luotettavuuteen ja ympäristövastuuseen. Tarjoten monipuolisen valikoiman tuotteita, Mares vastaa scuban sukeltajien, snorklaajien ja vapaan sukeltamisen tarpeisiin, jotta he voivat luottavaisesti tutkia vedenalaisen maailman ihmeitä.
Mares on vakiinnuttanut asemansa sukellusalan johtavana toimijana tarjoten monipuolisen valikoiman tuotteita, jotka vastaavat sukeltajien ja snorklaajien tarpeisiin ympäri maailmaa. Innovaatioista sukellustietokoneista ja tyylikkäistä sukelluskelloista luotettaviin sukelluskenkiin, siipiin, snorkkeleihin ja laukkuihin, Mares varustaa seikkailijat tarvitsemillaan työkaluilla avatakseen unohtumattomia vedenalaisia kokemuksia. Sitoutuen laadukkaaseen suorituskykyyn ja intohimolla tutkimukseen, Mares jatkaa rajojen työntämistä sukellustekniikassa, varmistaen, että sukeltajat voivat luottavaisesti lähteä vedenalaiseen seikkailuun tyylillä ja luottamuksella.

Lähde vedenalaiseen seikkailuun Maresin kanssa

Maresin sukellustietokone on välttämätön väline sukeltajille, jotka etsivät tarkkoja ja luotettavia tietoja vedenalaisesta matkastaan. Nämä sukellustietokoneet tarjoavat reaaliaikaista tietoa, kuten syvyyttä, sukellusaikaa, dekompressiorajoja ja ilma-yhteyttä turvallisempaan sukellukseen. Maresin sukellustietokoneet on suunniteltu olevan käyttäjäystävällisiä, intuitiivisilla valikkoilla ja selkeillä näytöillä, varmistaen, että sukeltajat voivat keskittyä seikkailuunsa pysyen samalla informoituina ja hallinnassa. Sukeltajille, jotka arvostavat toiminnallisuuden ja tyylin täydellistä yhdistelmää, Maresin sukelluskello on pakollinen tarvikkeiden luettelo. Nämä kellot on rakennettu kestämään vedenalaisen ympäristön vaatimuksia. Maresin sukelluskellot ovat täydellinen kumppani sekä vedenalaiseen tutkimukseen että arkipäiväiseen käyttöön.
Maresin sukelluskengät tarjoavat sukeltajille tarvittavan mukavuuden, suojan ja pitoa onnistuneeseen sukellukseen. Rakenteeltaan kestävästä materiaalista ja suunniteltu tarkkaan istuvaksi, nämä kengät tarjoavat eristystä kylmän veden lämpötiloja vastaan ​​ja suojaavat jalkoja teräviltä esineiltä. Maresin sukelluskengät tulevat eri tyyleissä ja paksuuksissa, jotta ne sopivat erilaisiin sukellustilanteisiin, varmistaen, että sukeltajat voivat keskittyä sukellukseensa huolehtimatta epämukavuudesta tai loukkaantumisesta. Suunniteltu optimoimaan propulsiota ja manööveroitavuutta, Maresin siivet on suunniteltu maksimaaliseen suorituskykyyn vedessä. Sekä scuban sukeltamiseen, snorklaamiseen että vapaan sukeltamiseen, nämä siivet tarjoavat voimaa, tehokkuutta ja erinomaista ohjausta. Monen eri siipimallin saatavuudesta huolimatta, sukeltajat voivat löytää täydellisen parin parantaakseen vedenalaista kokemustaan.
Maresin snorkkelit on suunniteltu tarjoamaan snorklaajille vaivatonta hengittämistä ja minimoida veteen pääsyä. Suunniteltu ergonomian mielessä, nämä snorkkelit tarjoavat mukavat suutinmallit ja innovatiivisen kuiva-pääjärjestelmän, joka estää vettä pääsemästä hengitysputkeen. Laskeutustarvikkeiden kuljettaminen ja suojaaminen on helppoa Maresin laukkujen avulla. Erilaisia ​​taskuja, lokeroita ja hihnoja erityisesti suunniteltuina eri laitteille, Maresin laukut tarjoavat sukeltajille käytännöllisen ja tehokkaan ratkaisun tarvikkeiden kuljettamiseen ja tuomiseen sukelluskohteisiin.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje