up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

xDeep

xDeep

Alles ( xDeep )

Over xDeep

xDeep is een prominente ontwikkelaar van duikuitrusting en apparatuur in de Europese Unie. Het bedrijf gebruikt de beste materialen en kenmerken in het productieproces om de allerbeste producten te maken. XDEEP heeft duiken opnieuw gedefinieerd door producten en items met de juiste perspectief aan te bieden. Of het nu gaat om trimvesten, duikcomputers of side-mount-uitrusting, u vindt alles wat u nodig hebt voor een aangename duikavontuur. Ze hebben een wereldwijd bereik en verkopen hun volledige collecties, reserveonderdelen en andere accessoires aan duikliefhebbers.
xDeep is een toonaangevend merk in het koninkrijk van het duiken en gespecialiseerde duikuitrusting, erkend om zijn creativiteit, kwaliteit en toewijding aan veiligheid. Met een liefde voor aquatisch onderzoek en een diep inzicht in de behoeften van duikers, heeft xDeep zichzelf als een vertrouwde naam in de duikgemeenschap gevestigd.
Gelanceerd door toegewijde duikers, xDeep neemt een klantgerichte aanpak om innovatieve duikuitrusting te ontwikkelen en te produceren. Hun producten en items staan bekend om hun duurzaamheid, functionaliteit en aandacht voor detail. Of u nu een recreatieve duiker of een geschoolde technische duiker bent, xDeep biedt een breed scala aan uitrusting en gear om aan uw eisen te voldoen.

xDeep collectie duikuitrusting en apparatuur

xDeep hoodies hebben versterkte naden en superieure kwaliteit stiksels om te bevestigen dat de hoodie meerdere keren en wasbeurten doorstaat. De isolatie en dikte van de hoodie moeten aan uw eisen voldoen. Dikkere xDeep hoodies bieden meer warmte, terwijl dunnere geschikt zijn voor het opbouwen van lagen.
xDeep gespen worden gemaakt van verschillende materialen, waaronder nylon, kunststof en metaal. De keuze van het materiaal moet afhangen van het beoogde gebruik en de omgevingsomstandigheden. Metalen gespen zijn meestal meer duurzaam en corrosiebestendig.
xDeep slangen zijn meestal gemaakt van materialen zoals rubber, siliconen of een combinatie van beide. Het materiaal moet duurzaam, verstelbaar en bestand zijn tegen omgevingsfactoren zoals UV-straling en zeewater.
xDeep vesten worden meestal gemaakt van hoogwaardige stoffen die bestand zijn tegen de rigoureuze omstandigheden onder water. De primaire stof die wordt gebruikt voor de productie van BCD's is duurzame nylonstof, vaak met versterkingen op cruciale plekken.
xDeep bcd jassen zijn betrouwbaar en nauwkeurig opblaasbaar. Kijk voor BCD's waarmee u kleine hoeveelheden lucht kunt toevoegen of verwijderen voor fijn afgestelde drijfvermogensregeling. Geïntegreerde gewichtszakken moeten uw duikgewichten veilig vasthouden en bieden gemakkelijk toegang voor snelle releases wanneer nodig.
xDeep duikmaskers bieden meestal een breed en helder zichtveld, waardoor duikers meer van hun omgeving kunnen zien onder water.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden