up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Accessoires duiken

Accessoires duiken

Vind een breed scala aan Accessoires-producten voor duiken. Ontdek de beste deals bij diveinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Accessoires

Merken in Accessoires

Hoe kies je de beste accessoires voor duiken?

Boeien

De boeien zijn drijvende objecten die op een specifieke plaats zijn aangemeerd om duikers te sturen of te waarschuwen, om plaatsen te specificeren, ze helpen de duiker om de juiste plek te volgen. Het kan worden aangemeerd en op zijn plaats blijven of laten drijven met watergolven.

Messen

De duikmessen zijn gemaakt van roestvrij staal, normaal gesproken met een intense snijrand en een zaagtandrand. Ze variëren in grootte van heel klein tot groot. De duikmessen zijn duikgereedschappen waarbij de puntige punt is vervangen door een nieuwsgierig gereedschap om de dingen te snijden of te raken.

Lijn markeringen

Lijnmarkeringen worden gebruikt voor richting als een zichtbare en voelbare verbinding bij een duurzame nadering. Lijnmarkeringen kunnen de plek van een plaats aangeven wanneer er twee dicht bij elkaar zijn geplaatst. Lijnmarkeringen kunnen worden bepaald door minder zicht te voelen.

Rollen en spoelen

Duikmolens zijn molens die gebruikt worden tijdens het duiken. Spoelen zetten heel gemakkelijk een omgeleide oppervlaktemarkeringsboei in, omdat het koord op geen enkele manier kan blijven haken. De haspels zijn ook handig voor het maken van sprongen om te duiken.

Leien en natte notities

Een duikleitje en natte notities zijn erg belangrijk bij het duiken. Een lei is een uitwisbaar papier of bord, terwijl natte notities kopieën zijn van het watervaste papier. Elk kan worden geschreven met een normaal schrijfpotlood, en wat u ook noteert, blijft daar totdat u het opzettelijk wist. Het hebben van een duikleitje of natte notities zijn gemakkelijke manieren om details onder water vast te leggen voor na beoordeling.

Persoonlijke verzorging

Persoonlijke verzorging wordt gebruikt om te gaan met lichaamsfitness en het genezen en voorkomen van schade die verband houdt met sporten zoals duiken. Onder persoonlijke verzorging vallen verschillende soorten medicijnen en toebehoren voor het behandelen van sportgerelateerde schade.

Vesten

Het duikvest is een belangrijk onderdeel van de duikuitrusting. Dit vest wordt gebruikt door een duiker voor duikavonturen. Het duikvest heeft zakken om de ademautomaat en de bidon in op te bergen. Een vitale functie van het vest is het beheersen van het drijfvermogen.

Meer over accessoires:

De meer over accessoires omvatten Accessoires, Onderhoud en reiniging, Verfstiften, Persoonlijke verzorging, Zonnebrillen, Cargozakken en Strand. Je kunt deze items kopen bij Cressi , SEAC , Mares , Salvimar , Aqualung en Apeks .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden