Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Merchandising

Merchandising duiken

Vind een breed scala aan Merchandising-producten voor duiken. Ontdek de beste deals bij diveinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Merchandising

Merken in Merchandising

Ideeën voor cadeaus voor een duiker

Flessen

Herbruikbare waterflessen zijn milieuvriendelijke alternatieven voor plastic waterflessen voor eenmalig gebruik. Ze zijn ontworpen om herhaaldelijk te worden gebruikt, waardoor individuen afval kunnen verminderen en duurzame praktijken kunnen promoten. Herbruikbare waterflessen worden meestal gemaakt van verschillende materialen, waaronder roestvrij staal, glas, plastic en siliconen. Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen en overwegingen. Roestvrijstalen en glazen flessen zijn duurzaam, vrij van chemische uitloging en geschikt voor zowel warme als koude dranken. Plastic flessen kunnen licht van gewicht zijn en draagbaarheid bieden, terwijl siliconenflessen opvouwbaar en ruimtebesparend zijn.

Figuren en speelgoed

Figuren en speelgoed zijn ook de beste cadeau ideeën voor duikers. Duikspeelgoed zal uw kinderen zeker veel plezier bezorgen en hen een koele zomer op het strand bezorgen. Het speelgoed gemaakt van plastic of rubberachtige materialen zonder scherpe randen en gladde oppervlakken is zeer veilig om mee te spelen. Waterdieren, knuffels , waterspeelsets en duikfiguren zijn fantastische cadeaus voor kinderen. Je kunt deze figuren en speelgoed voor duikliefhebbers kopen van deze merken: SEAC , Scubapro , Spsealon , Sigalsub , Best Divers en Spetton .

Sleutelhangers

De sleutelhangers gemaakt van roestvrij staal zijn hypoallergeen, roesten niet, verkleuren niet en veranderen niet van kleur, en ze houden ook geen nikkel of lood vast. Sleutelhangers zijn gegraveerd met de zinnen als "Ik presteer goed onder druk", wat de drager definieert. Dit is een ideaal geschenk voor degenen die een voorliefde hebben voor duiken of voor degenen die van buitensporige sporten houden.

Magneten

Leuke duikvlagspijkers of koelkastmagneten in hartvorm en rechthoekige vormen zijn de juiste cadeaus voor duikliefhebbers. Uniek en inspirerend voor duikers zijn de magneten met handbeschilderde terracotta vlaggen van aardklei. De magneten met deze magische coatings blijken nuttige en waardevolle geschenken te zijn. Magneten zijn gemaakt van metaal of glas.

Mokken

Een mok van glanzend wit keramiek is een uitstekende keuze als cadeau voor duikliefhebbers. De mok met aan beide zijden bedrukt artwork is perfect. De mok met een van kleur veranderend attribuut is ideaal, en wanneer deze is opgewarmd, wordt een verborgen afbeelding weergegeven. De warmtegevoelige mok is ideaal voor liefhebbers van duiken.

Meer over cadeaus voor duikliefhebbers:

Het bevat kussens, stickers, DCD en boeken en sieraden. Deze comfortabele kussens met duikprints en foto´s zullen een zorgzaam en uniek cadeau voor duikers blijken te zijn. Duikstickers zijn een van de perfecte cadeaus voor duikliefhebbers. Dvd´s en boeken met duikinformatie zijn ook geweldig. Duiksieraden zijn gemaakt van roestvrij staal met zilverkleurig metaal.