up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Hvordan vælger man en rem til et smart armbånd?

Remstørrelse

Det er meget vigtigt at vælge den rigtige rem til dit smarte bånd . Der er forskellige stropstørrelser, så du kan vælge, hvilken der passer bedst til dit håndled. Du kan også tage målene på de stropper, der følger med i æsken med dit smarte armbånd for at få den nøjagtige størrelse.

Remforbindelse

Når du har valgt den korrekte remstørrelse til dit ur, skal du kontrollere, at remmen passer korrekt. Vær opmærksom på hver del af uret, hvor remmen forbindes til urkassen. Typen af billetter kan variere fra et ur til et andet. Spring bar stil lungesystem er en af de mest populære typer. Du kan købe smarte båndstropper fra førende mærker som Garmin , Polar , Coros , Sigma og Xiaomi .

Rem lukning

Du skal sikre dig, at remmen sidder godt fast og sikkert til uret. Det påvirker også det overordnede udseende af dit smarte band. Det traditionelle fastgørelsessystem inkluderer et spænde, der ligner et bæltespænde. Spænder er den sikreste mulighed, især når du skal lave udendørsaktiviteter. En anden fastgørelsesmulighed er velcrostropper. Denne type stift og foldelukning er nem at tage på og af.

Remmateriale

Smartband stropper kommer i en række forskellige materialemuligheder, der vil forme det overordnede udseende af dit armbånd. De fleste smarte båndstropper kommer med en silikonestrop . Remmen i silikonemateriale gør det behageligt at have uret på hele dagen, selv i vand. Du kan vælge metalstrimler for et mere formelt look.

clouse menu Luk