up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Herresko

Indendørsfodbold Sko Umbro

()
load

Hvad er futsal støvler?

Fodboldsko er udviklet til at være behagelige, når man spiller og træner bevægelser på hårde gulve såsom baner. Indendørs fodboldsko har generelt jævne såler og har ikke nitter eller pigge på sålerne. Sålerne er lavet af gummi og bevarer et fladt design for et stærkt greb. Du kan købe disse sko fra Adidas , Joma , Puma , Hummel .

Adidas fodboldsko

Adidas indendørs fodboldsko har en tættere tilknytning til jorden end nogen anden standardsko. Disse sko har en mat gummisål, der bevarer et funktionelt design til at håndtere udskridninger og forbedre grebet for hurtig aktivitet på banen. Strukturen af Adidas futsalsko er perfekt tilpasset til at have perfekt støtte til anklen. Materialet i disse sko omslutter foden korrekt for at forhindre skader.

Futsal sko Joma

Joma futsal sko er nogle af de bedste sko til at spille fodbold. Disse fodboldsko holder din fod sikker mod enhver form for slag eller skade under fodboldtræning. De fås i en række unikke stilarter og nuancer, med nogle dristige farvekombinationer til de mere entusiastiske. Joma indendørs fodboldsko er meget lette og stabile med en gummisål og forstærkede tåkapper.

clouse menu Luk