up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Joma Jakke Trivor

plus
Joma

Joma Jakke Trivor

Produktbeskrivelse Joma Jakke Trivor

Rød regnfrakke Joma Trivor-sammensætning.

100% nylon.


Hos goalinn, kan du se alle egenskaber på Joma Jakke Trivor. I vores fodbold butik, har vi mange størrelser i Joma Jakke Trivor. Sikker og nem betaling! Vi har også mange andre Joma Jakke Trivor, andre tilbud på andet fodbold udstyr.

Funktioner Joma Jakke Trivor

Sæson
Efterår/vinter
Hætte
With hood
Farve
Rød
Funktioner
Termiske
Stretch
Køn
Unisex
Anbefalet brug
Løb
Rugby
Fodbold
Anbefalet Brug
Rugby
Fodbold

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Trivor jakke

-

Måler for stort, jeg anbefaler at tage den rigtige størrelse eller endda en mindre. Leveringen fandt sted et par dage for sent.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up