up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Joma Jakke Urban IV

Joma Jakke Urban IV

plus
Joma

Joma Jakke Urban IV

Produktbeskrivelse Joma Jakke Urban IV

Joma Urban Iv sort bomberjakke.

Sammensætning: 100% nylon.


Hos goalinn har vi kun høj kvalitets fodbold vare, så du kun skal tænke på træning. Leder du efter en Joma Jakke Urban IV? Er heldet med dig! Vi har goalinn i vores online Herretøj katalog og Jakker, vi tilbyder fodbold, hvis du står og mangler. Læg i kurven og modtag dem på kun få dage.

Funktioner Joma Jakke Urban IV

Hætte
With hood
Farve
Sort
Lynlås længde
Komplet lynlås
Anbefalet Brug
Urban

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Joma Jakke Urban IV

Frakke af høj kvalitet.

-

Komfortabel og højkvalitets frakke. God pris jeg anbefaler

Joma Jakke Urban IV

Jeg anbefaler

-

Jeg anbefaler, fantastisk produkt, præcis som beskrivelsen, jeg bor i det sydlige Brasilien, det er fantastisk til de koldeste dage. Jeg købte den den 13/07, den ankom den 11/08, alt perfekt, hvis nogen er i tvivl, kan du købe uden frygt.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up