up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Joma Jakke Urban IV

Joma Jakke Urban IV

plus
Joma

Joma Jakke Urban IV

Produktbeskrivelse Joma Jakke Urban IV

Joma Urban Iv sort bomberjakke.

Sammensætning: 100% nylon.


Joma Jakke Urban IV har officiel fabriksgaranti fra Joma. Som en official Joma forhandler, alle fodbold produkter, har to års fabriksgaranti. Hos goalinn, vælger vi kun kvalitets Børnetøj produkter, der vil give dig den bedste oplevelse. Vi har mange forskellige varer indenfor Jakker der giver dig lyst til at dyrke endnu mere sport.

Funktioner Joma Jakke Urban IV

Sæson
Efterår/vinter
Hætte
With hood
Farve
Sort
Funktioner
Vindafvisende
Termiske
Vandtæt
Køn
Drenge
Anbefalet brug
Rugby
Fodbold
Urban
Anbefalet Brug
Fodbold
Rugby
Urban

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up