up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Joma Jakke Urban

plus
Joma

Joma Jakke Urban

Produktbeskrivelse Joma Jakke Urban

Specifikationer:

Bomber Jacket 100% Polyamid


Hvis du vil købe de bedste Herretøj fra Joma, har du fundet det bedste sted, goalinn. Hos goalinn, har vi kun de bedste mærker, som Joma, så du kun får de bedste fodbold, til de bedste priser. Kig selv efter i fodbold og Jakke Urban. Bestil nu og modtag dine Joma Jakke Urban, inden for et par dage.

Funktioner Joma Jakke Urban

Hætte
With hood
Lukkeanordninger
Lynlåse
Farve
Grå
Lynlås længde
Komplet lynlås
Anbefalet Brug
Urban

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Jakke joma anorak hætte urban

-

Kvaliteten er god. Størrelse 48-50 gik godt. Bestilt størrelse M. Spor spores

Fremragende kvalitet

-

Fremragende kvalitet, hurtig forsendelse, meget komfortabel!

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up