up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Joma Jakke Urban

plus
Joma

Joma Jakke Urban

Produktbeskrivelse Joma Jakke Urban

Anorak med ribbing på ærmerne for optimal pasform og aftagelig hætte. Inkluderer lynlås og lomme.

Specifikationer:

Materiale:

Polyamid 100%


Med Joma Jakke Urban, kan du nyde dine fritidsinteresser uden problemer. Hvis du er vild med Joma og deres fodbold produkter, besøg da Herretøj kategorien. Hvad du end er på udkig efter, kan det bestilles her og du vil modtage dem hurtigst muligt. goalinn´s mål er at give dig adgang til de bedste kvalitets produkter, med levering i hele verden.

Funktioner Joma Jakke Urban

Hætte
With hood
Lukkeanordninger
Lynlåse
Farve
Blå
Anbefalet brug
Urban
Lynlås længde
Komplet lynlås

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Fremragende produkt

-

Fremragende materiale og god finish, for vinteren i det sydlige Brasilien er mere end nok. Perfekt finish og meget god længde.

Jakke joma anorak hætte urban

-

Kvaliteten er god. Størrelse 48-50 gik godt. Bestilt størrelse M. Spor spores

Fremragende kvalitet

-

Fremragende kvalitet, hurtig forsendelse, meget komfortabel!

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up