up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Kempa Præsentation Træningsdragt Gold

plus
Kempa

Kempa Præsentation Træningsdragt Gold

Produktbeskrivelse Kempa Præsentation Træningsdragt Gold

Specifikationer:


Materiale: 100% polyester


Alle fodbold produkter og Træningsdragt er fremstillet i det bedste materiale og der er kælet for detaljerne. Hos goalinn kan du finde en masse Dametøj fra Kempa. Prisen på Kempa Præsentation Træningsdragt Gold er 24.99 $, med prisgaranti, sikker betaling og hurtig levering!

Funktioner Kempa Præsentation Træningsdragt Gold

Farve
Blå
Produkttype
Jakker

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up