up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Munich Indendørs Fodboldsko Gresca IN

Munich Indendørs Fodboldsko Gresca IN

Munich Indendørs Fodboldsko Gresca IN

Munich Indendørs Fodboldsko Gresca IN

plus
Munich

Munich Indendørs Fodboldsko Gresca IN

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Munich Indendørs Fodboldsko Gresca IN

Gresca er München top sportssko, designet specielt til intens futsal. Den Gresca inkorporerer laterale forstærkninger og tÃ¥ hætter til at sikre komfort, stil og holdbarhed. FÃ¥s i endeløse streetwear og sport kombinationer.

Er du vild med Munich Indendørs Fodboldsko Gresca IN? Er du på udkig efter en online specialist i fodbold udstyr?, Kig hos goalinn. der er autoriseret Munich forhandler, alle vores fodbold varer, er dækket af fabriksgaranti fra Munich. Vælg en Børnesko kategori og find alle de mulige Børnesko varer vi har. Hvis du er tvivl, kan du kontakte os via telefon eller e-mail.

Funktioner Munich Indendørs Fodboldsko Gresca IN

Farve
Rosa

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Fremragende artikel

-

De ankom før tid, fremragende FUTSAL SKO, meget svært at få noget af den kvalitet i dette område. SPEKTAKULÆR!!!!!

Dejligt at møde dig

-

Alt er fantastisk. Super hurtig! Kings reddede mig! Jeg vil helt sikkert gentage!

Super

-

God service, pæn, solid sko.

Storslået

-

Jeg havde svært ved at finde dem. Meget godt produkt, der ankom til tiden. München mærke ideel til futsal.

München gresca børn

-

passer for stor til 38 euro - hvis du bruger nike 7 us - kan du helt sikkert tage børn München 38 eller 37 - det passer alligevel med tiden!!! bare leg med indlægssål! gode sko nok.

Gresca

-

Købt til min søn. Kvaliteten oversteg forventningerne. Meget sejt. Min søn nyder at lege i disse sko. Først troede de, at de ville være utilpas. Han tog sine fødder på og fløj. De holder platformen rigtig godt. Anbefalede.

De leverer inden for fristen

-

Både opfølgning og levering af produktet har været på dets dato og givet de datoer, der er så markeret, at de er kommet på deres dag. Det giver dig selvtillid at have produktet på lige så vigtige datoer som Kings.

Anmeldelse

-

Sneakers kom lidt sent, kvaliteten er fremragende, de gættede også med størrelsen. Vi træner på fodboldakademiet, træner hver dag, mange sko forringes, der er noget at sammenligne med. München-støvler Prøver for første gang. efter min mening en lille smule tung i sammenligning med adidas eller nike, men der er også plusser ved tåen på støvlerne på grund af dette kan du slå fra tåen og stabiliteten af foden er bedre i dem. Generelt er støvlerne tilfredse og barnet også.

Første køb.

-

Meget seje sneakers. Levering lidt sent. Det er mit første køb, og jeg har allerede foretaget endnu et øjeblik, tilfreds med tjenesten.

Et pålideligt køb

-

Hele købsprocessen har været perfekt: både leveringstider og overholdelse af det modtagne produkt. skoene er meget seje, også personaliserede og alle uden ekstra omkostninger !!

Hurtig levering

-

Jeg købte produktet den 03/05/2020 og modtog det hjemme den 04/04/2020, meget hurtigt. Forsinkelsen var i godkendelsen af den brasilianske føderale indtægt. Jeg har ikke brugt produktet endnu, men første indtryk var stort, meget godt færdigt og formidler tillid, der vil vare længe. Goal Inn var meget hurtig med at sende og viste sig at være et godt selskab.

Kommentar.

-

Fantastisk produkt, kvalitetsmateriale, behagelig sål, føler de indre sømme lidt. Det var dog lidt stramt: I Brasilien bruger jeg 34,5, jeg købte EU 35, det var lille.

De bedste

-

De er de bedste, du kan købe til børn, af alle mærker og modeller, de holder længst

Alt godt

-

Ordren var stor. De har overholdt fristerne, og skoene blev tilpasset, som jeg anmodede om. Meget glad

Fantastisk køb

-

Jeg er tilfreds med hele processen. Skoene blev leveret til tiden. Skoene så smukke ud, og jeg håber, at min niece kan lide dem så meget som jeg gør.

München gresca

-

Ordren ankom næste dag. En 10 til internettet. Skoens kvalitet er mærkbar, da du tager dem. München i futsal er på et andet niveau.

Goalinn og munich

-

Fuldt anbefalet Goalinn: Punktlig og seriøs. Med hensyn til München er min søn glad for sine sko.

Gode sko

-

Gode sko Meget modstandsdygtig og perfekt til at spille futsal. Fremragende kvalitet. 100 × 100 anbefales

De bedste

-

De er de bedste sko til at spille F. Sala, meget komfortable og de bedste, som kan tilpasses

Futsal munich sko

-

Meget god

Meget god

-

Meget godt produkt

Tak

-

Jeg kan virkelig godt lide min tredje ben.

München gresca

-

Perfekt, fantastisk, som en handske til praksis i futsal. Tilpasning en succes. Mange tak

Forskellig tå i den sorte version

-

Meget god bamba, beviset er, at München har produceret det i årtier, og det kan siges, at det er grundlaget for al dens produktion. Der er dog noget, der ikke forstås, og at i den sorte version af Gresca (i modsætning til den hvid-blå-lyserøde) er forstærkningen af tåen ikke i plast, men i imiteret læder. Plast er noget hårdere og er bedre til tå chucks, hvilket er almindeligt i futsal.

Tak

-

Det er så godt!

Tak

-

Tak!

Tak

-

Det er meget godt.

Tak

-

Så godt.

Det er godt

-

Produkt det meget godt

Meget god

-

Meget godt

Godt sted at købe, tøv ikke med

-

Jeg er meget tilfreds med mit køb, jeg købte nogle München og de gav mig mulighed for at personliggøre dem til samme pris, de er ankommet på deres dato og godt pakket. Jeg anbefaler dette websted, jeg vil købe igen! Tak!

Det er meget godt

-

Det er sko så godt

Du store

-

Jeg havde problemer med at finde dem, men de ser godt ud!

Produkt ol

-

Alt okay

Kvalitet og super pris

-

Perfekt, normal fragt og utrolig pris

De er seje

-

Min søn elskede dem. Sikker på, at vi gentager. Jeg anbefaler det til alle. Hilsner.

Godt produkt

-

Fremragende produkt til en god pris

Tøfler god, dårlig butik

-

Skoene godt, de er gode og modstandsdygtige, de forventede af munichen, men forsendelsen forlader at ønske. Først var de forkerte, og de sendte mig en faktura med to par sko til dobbelt så mange penge, jeg måtte kontakte dem for at fortælle dem, og de bekræftede, at det var en fejltagelse. Jeg ankom en dag sent, hvilket er mindst, men de kom til mig uden at registrere navnet, og jeg var ikke til gavn, jeg havde ingen afkast, hvilket er den løsning, de gav mig, da jeg forklarede, hvad der skete.

Resistente

-

God kvalitet, resistent. Hurtig forsendelse, der opfylder de angivne datoer.

Topkvalitetsprodukt

-

Hurtig levering, sko som beskrevet, super qulity

Fremragende !!!

-

Produkt af fremragende kvalitet, jeg anbefaler !!

Meget stejl futzalki

-

Jeg glæder mig, at købe!

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up