up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Spalding Kortærmet T-shirt Referee Pro

plus
Spalding

Spalding Kortærmet T-shirt Referee Pro

Produktbeskrivelse Spalding Kortærmet T-shirt Referee Pro

Funktioner:

Høj kvalitet dommer trøje

To tone mesh

Høj kvalitet logo broderi

Loop til fastgørelse af fløjte

Specifikation:

54% Polyamid, 46% Polyester


Hvis du vil lære mere omkring Spalding Kortærmet T-shirt Referee Pro, eller andre varer fra Spalding i Herretøj kategorien af goalinn. så er heldet med dig, fordi vi har et godt tilbud på disse varer, så dine fodbold aktiviteter kan ske med det bedste udstyr. Glem ikke at kigge forbi T-shirts kollektioner, du kan vælge fodbold fra Spalding, et af de største mærker i industrien.

Funktioner Spalding Kortærmet T-shirt Referee Pro

Typer af ærmer
Kortærmet
Farve
Sort
Anbefalet Brug
Basketball

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up