up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Tilbehør

Målmandshandsker

()
load

Hvordan vælger man fodboldmålmandshandsker?

Fodboldmålmandshandsker er en af de væsentlige dele af målmandsudstyret. Målmandshandsker er designet til at beskytte målmandens hænder på en helt sikker og anderledes måde. Variationerne hjælper også målmanden til at spille under specifikke forhold. Så hvad skal man kigge efter, når man køber fodboldmålmandshandsker?
Lad os starte med konstruktionen af målmandshandsken. Den består af fire væsentlige dele med tilsvarende funktioner:

Bagsiden af handskerne er betydeligt polstret for at beskytte hånden, når du rammer bolden. Almindelige handsker har en tendens til at have et enkelt lag skumpolstring, mens avancerede handsker er polstret med latex. Målmandshandsker med fingerbeskyttelse indeholder rygsøjler på indersiden af fingrene, der hjælper med at støtte fingrene, når de fanger og holder bolden. For den bedste beskyttelse skal du kigge efter handsker med plastik og fleksible understøtninger for at forhindre belastning og skade.
Håndfladen hjælper med at fange og holde bolden. Palmetyper kommer i to teksturer: fordybninger og glatte. Fordybnede håndflader er velegnede til træning og øvelse, da de har en grebskomponent. Glatte håndflader er velegnede til kampe, da de har mindre modifikationer, men også giver et godt greb.
Den lukkede del af handsken definerer, hvor sikkert den passer til dine hænder. Der er tre typer af lukning V hak, krog og løkke og bandage.
Det er det mest traditionelle handskesnit. Håndfladematerialet er lavet af et enkelt stykke skum. Pasformen er løsere og giver mere plads til bevægelse.
Siderne af håndfladen rulles og sys på bagsiden af fingrene. Dette giver handskerne en tættere pasform. Adidas , Joma , Puma og Uhlsport tilbyder det bedste udvalg af målmandshandsker.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk