up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Umbro Fodboldstøvler Medusæ III Elite FG

Umbro Fodboldstøvler Medusæ III Elite FG

Umbro Fodboldstøvler Medusæ III Elite FG

Umbro Fodboldstøvler Medusæ III Elite FG

Umbro Fodboldstøvler Medusæ III Elite FG

plus
Umbro

Umbro Fodboldstøvler Medusæ III Elite FG

Produktbeskrivelse Umbro Fodboldstøvler Medusæ III Elite FG

K Læder forfod og midtfod for perfekt berøring og kontrol.

Prægede flexpunkter i forfoden sikrer fleksibilitet og stabilitet.

Konstrueret strikket krave er udstyret med komprimeringszoner for sikker pasform og giver let fodindtræden og tilpassbar pasform.

Let aftagelig sockliner for komfort.

Unik Sprint + Pro ydersål med studkonfiguration designet til maksimal smidighed.


Bestil dine Umbro Fodboldstøvler Medusæ III Elite FG og modtag dem om nogle få dage. De findes i mange størrelser og stort udvalg i farver på vores Umbro Fodboldstøvler Medusæ III Elite FG, så skynd dig ind og det du står og mangler. Lige nu Umbro Fodboldstøvler Medusæ III Elite FG er på lager og prisen er 218.08 $. Med vores store udvalg i Fodboldstøvler, behøver du kun at kigge et sted.

Funktioner Umbro Fodboldstøvler Medusæ III Elite FG

Type ydersål
Fg - fast underlag
Farve
Sort

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Umbro Fodboldstøvler Medusæ III Elite FG

Stor

-

Imponerende, huden, berøringen og pasformen og især vejer ikke, det ser ud til, at du ikke har på dig noget. Hvis du vil have en første klasse og en anden boot, er dette din boot.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up