up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Umbro Fodboldstøvler Medusæ III Elite SG

Umbro Fodboldstøvler Medusæ III Elite SG

Umbro Fodboldstøvler Medusæ III Elite SG

plus
Umbro

Umbro Fodboldstøvler Medusæ III Elite SG

Produktbeskrivelse Umbro Fodboldstøvler Medusæ III Elite SG

K Læder forfod og midtfod for perfekt berøring og kontrol.

Prægede flexpunkter i forfoden sikrer fleksibilitet og stabilitet.

Konstrueret strikket krave er udstyret med komprimeringszoner for sikker pasform og giver let adgang til foden og tilpasningsdygtig pasform.

Let aftagelig sockliner for komfort.

Unik Sprint + Pro ydersål med studkonfiguration designet til maksimal smidighed.


Hvis du vil lære mere omkring Umbro Fodboldstøvler Medusæ III Elite SG, eller andre varer fra Umbro i Støvler kategorien af goalinn. så er heldet med dig, fordi vi har et godt tilbud på disse varer, så dine fodbold aktiviteter kan ske med det bedste udstyr. Glem ikke at kigge forbi Fodboldstøvler kollektioner, du kan vælge fodbold fra Umbro, et af de største mærker i industrien.

Funktioner Umbro Fodboldstøvler Medusæ III Elite SG

Type ydersål
Sg - blødt underlag
Farve
Sort

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up