up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Umbro Indendørs Fodboldsko Futsal Street V

plus
Umbro

Umbro Indendørs Fodboldsko Futsal Street V

Produktbeskrivelse Umbro Indendørs Fodboldsko Futsal Street V

Funktioner:

Letvægts lærred øvre med quiltet vamp for komfort.

PU tå vagt og hælkappe for holdbarhed.

Ikke mærkning ydersål.

Specifikationer:

FABRICATION: Tekstil Mesh 70%, PU 30%


På udkig efter Umbro Indendørs Fodboldsko Futsal Street V? Kig ikke mere! goalinn tilbyder et stort udvalg i Indendørsfodbold sko modeller. Opdag vores nye Herresko tilbud, hos goalinn. Lavet af Umbro, dette Indendørsfodbold sko produkt tilbydes i mange størrelser og farve muligheder.

Funktioner Umbro Indendørs Fodboldsko Futsal Street V

Farve
Grøn
Hvid

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Tilfreds

-

Sneakersene ser ud til at være af god kvalitet. Alligevel synes jeg, at den forreste del kunne være lidt mere forstærket. Resten skal du se, når du øver dig. Levering i Portugal tog længere tid end forventet. En levering blev annonceret på mindre end en uge, og i sidste ende tog det mere end 15 dage. Men det vigtigste er, at de ankom i god stand.

Kvalitet / pris forhold

-

Sneakers med god kvalitet/pris forhold. Gode materialer til den pris det kostede, dog lidt stramt på siden. Jeg har en anden model, der koster mere, men som passer bedre til min fod. God sål.

Størrelser?? størrelse 12?

-

andet end gul. foretrækker de blå dawn sko

Kvalitet

-

Perfekt! De ankom i god stand og efter en uge er kvaliteten fantastisk!

Strålende og behagelig

-

Modtaget i dag og taget i brug med det samme. Perfekt pasform og meget behagelig. Har ledt efter denne type i lang tid. Meget tilfreds med skoene og servicen

Sand

-

Som beskrevet. Perfekt!

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up