up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Vad finns det för personlig vård för idrottare?

Fickschampot är en av de viktigaste personliga vårdartiklarna för idrottare när de reser. Fickschampot ser till att det alltid håller dig fräsch, ren och redo att användas. Fickschampot kännetecknas av sin lilla storlek som enkelt får plats i ditt bagage eller en reseryggsäck. Fickschampot i handflatan tar bort smuts från ditt hår och håller dig fräsch och avslappnad även under långa resor. Förpackningen är gjord så effektivt att det inte finns någon risk för läckage.
Fickgelén har samma funktion men för kroppen. Det ingår i personliga vårdprodukter. Du kan enkelt bära den med dig på grund av dess ringa storlek. Du kan också hitta hydroalkoholisk gel som hjälper till att hålla händerna rena även under resor och det bästa är att det är lätt att ta med sig. Dessa tvålar kommer i olika dofter.
Andningstränaren är en enkel handhållen enhet som hjälper till att hålla dina lungor fria när du är avstängd ett tag. Andningstränaren används för att bli av med bakterier och skadliga partiklar från lungorna som kan leda till infektion. Du tränar också dina lungor, så att de kan få in bättre syre i kroppen. Det gör att du kan återhämta dig och undvika lungsjukdomar. Du kan köpa en andningstränare från Dr. Organic , Izas , Drasanvi .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga