up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Mikasa Fotboll Boll FT-5

plus
Mikasa

Mikasa Fotboll Boll FT-5

Produktbeskrivning Mikasa Fotboll Boll FT-5

Formad triangelmönster

Mikasa hydeöverdrag

Mjukbyggd

Nylon sår

Storlek 5


Köp din Mikasa Fotboll Boll FT-5 till lägsta pris! Vår fotbollbutik online, goalinn gör dina drömmar till verklighet! Hitta Utrustning till oslagbara priser. Kolla in våra detaljerad beskrivningar med egenskaper och produktomdömen från andra kunder som redan har köpt Mikasa Fotboll Boll FT-5. Hitta de senast rabatterade produkterna och finn alla våra reor i vår fotbollkatalog till otroligt låga priser!

Funktioner Mikasa Fotboll Boll FT-5

Färg
Svart
Vit
Rekommenderad Användning
Fotboll

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Mikasa ft5

-

bra boll snabb leverans super

Mycket bra

-

Toppkvalitetsboll!

Trevlig boll

-

Riktigt nöjd med produkten !!

Mikasa ft-5

-

Utmärkt kvalitet, och det bästa priset finns på denna webbplats!

Original

-

Jag gillade verkligen den mycket bra bollen. Jag har inte använt det ännu, jag vet att det är original, det kom också väldigt snabbt!

Den officiella fotboll

-

Mycket bra boll, anlände i tid, MIKASA boll visar bäst.

Mikasa

-

TOPP

1: a köp godkänt! jag rekomenderar...

-

Killar, god morgon! Jag är från Ilhéus BA - Brasilien. Leveranstid ok! Tydligen mycket bra produktkvalitet! Jag rekomenderar! att, CT ARENA CSU

Bra produkt

-

Andra gången jag köper och båda med stor tillfredsställelse, bra produkt, deadline ok! Jag har inga klagomål.

Materialkvalitet och leverans

-

Det kom som förväntat, det tog inte en vecka. Mycket bra boll.

Toppboll

-

Grattis till dig från mikasa, en fantastisk boll, unika egenskaper, rekommenderar jag

Jag rekomenderar

-

Utmärkt produkt, omedelbar leverans!

Utmärkt service

-

Jag fick Mikasa bollen i perfekt skick. Jag hörde en försening i ankomsten av bollen i goalinns butiker och jag meddelades omedelbart via e-post om situationen och gav mig chansen att återlämna köpet om jag ville, vilket jag valde att vänta på. Sanningen är att jag fick beställningen bara två dagar senare än den fastställdes, vilket med tanke på omständigheterna (epidemin) verkar för mig mycket bra. Det är inte längre det första köpet jag gör på denna webbplats och jag blir alltmer övertygad om att upprätthållandet av priserna och kvaliteten på tjänsten och produkterna måste allt vara referenssportplatsen. Rekommenderas starkt

Är produkten original?

-

För att inse att i Mikasa FT-5-bollen finns det ingen FIFA-slogan. Detta skapade tvivel om dess originalitet. Hälsningar.

Bra service

-

Fantastisk kvalitetsprodukt. Mycket snabb leverans, jag har redan köpt flera produkter och jag är väldigt nöjd. Jag rekommenderar det.

Beröm

-

Så jag vill gratulera Goalinn för att ha varit mycket professionell och punktlig i matchen. Grattis också med kvaliteten på de produkter jag köpte. Allt i perfekt skick. Stor kram,

Mikasa

-

Originalprodukt av hög kvalitet.

Produktkvalitet

-

bra kvalitet !!!

Produktkvalitet

-

Mycket bra produkt med mycket kvalitet

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up