up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Muc off Antibacterial Hand Sanitiser

plus
Muc off

Muc Off Antibacterial Hand Sanitiser

Produktbeskrivning Muc off Antibacterial Hand Sanitiser

Med hjälp av vår senaste Nano Tech-formel skär Muc Off igenom smuts snabbare än du kan säga "OMG!" oavsett väder eller ridförhållanden. Denna klassiska rosa Bike Cleaner har otrolig rengöringskraft eftersom den innehåller revolutionerande Nano-teknik som bryter ner smuts och smuts på mikroskopiska nivåer och samtidigt tar hand om din cykels fina finish. Eftersom vi använder de bästa ingredienserna och ytaktiva ämnena, är vår Muc Off-formel en nära skyddad handelshemlighet.

Det är den mest effektiva rengöringsmedlet där ute, och den behöver inte ens någon av de otäcka, farliga syrorna eller kemikalierna. I själva verket är vår helt rosa rengöringsmedel * biologiskt nedbrytbart, fritt från syror, CFC: s och lösningsmedel, och det är alkaliskt baserat så att du kan rensa bort med ett skuldfritt samvete. Det är säkert på alla ytor, och det är till och med skivbromsrotor och dynor.


Funktion:

Säker på alla delar och ytor inklusive kolfiber
Skada inte tätningar, kablar, bromsbelägg eller rotorer
Säker på anodiserad metall
Alkalisk baserad och fri från CFC, lösningsmedel eller syror
Nano Tech Formula rengörs på molekylär nivå
Biologiskt nedbrytbar*
5 liters kartong = 5,40 £ per liter
Beställ din Muc off Antibacterial Hand Sanitiser nu och få leveransen hem till dig inom några få dagar. Dessutom kan du välja mellan olika storlekar och färger på Muc off Antibacterial Hand Sanitiser, på så vis anpassas produkten efter dina behov. Vid detta tillfälle är Muc off Antibacterial Hand Sanitiser i lager och priset ligger på 2.49 $. Med vårt varierade utbud av Personlig vårdartiklar, kan du hitta allt du behöver på ett och samma ställe.

Funktioner Muc off Antibacterial Hand Sanitiser

Färg
Svart
Produkttyp
Desinfektionsmedel
Typ av kosmetik
Manos

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Muc off Antibacterial Hand Sanitiser

Trevlig

-

Jag är nöjd ... cool design

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga
up up