up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Sklz D-Man

Sklz D-Man

Sklz D-Man

Sklz D-Man

Sklz D-Man

plus
Sklz

Sklz D-Man

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Sklz D-Man

D Man, den bärbara hands up defensiva skyltdockan, är den perfekta träningspartnern. Lär dig att skjuta eller passera över eller runt händerna upp försvarsposition. Använd flera D-män för att öva att dribbla, köra och positionera med en försvarare. Perfekt för soloövning eller laginställningar.


Funktioner:

Lär dig att skjuta eller passera över eller runt händerna upp försvarsposition
Perfekt för soloövning eller laginställningar
Bärbar, lätt, lätt att ställa in och går sönder
Justerbar teleskopstång (6.5 till 8´) ger olika defensiva alternativ
Bas- och markstake ingår för stabilitetTa del av våra erbjudanden från Sklz D-Man. I vår online fotbollbutik, på goalinn har vi de bästa produkterna för att du ska kunna njuta av dina aktiviteter utan komplikationer och med den bästa fotbollutrustningen. Du kan också besöka andra fotbollkategorier och hitta produkter från märket Sklz till bästa pris.

Funktioner Sklz D-Man

Färg
Grå

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

Relaterade produkter

clouse menu Stänga
up up