up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida

Utrustning

Målvakt Handskar

()
load

Hur väljer man fotbollsmålvaktshandskar?

Fotbollsmålvaktshandskar är en av de viktigaste delarna av målvaktsutrustningen. Målvaktshandskar är designade för att skydda målvaktens händer på ett helt säkert och annorlunda sätt. Variationerna hjälper också målvakten att spela under specifika förhållanden. Så vad ska man leta efter när man köper fotbollsmålvaktshandskar?
Låt oss börja med konstruktionen av målvaktshandsken. Den består av fyra väsentliga delar med motsvarande funktioner:

Handskarnas baksida är betydligt vadderad för att skydda handen när du slår bollen. Vanliga handskar tenderar att ha ett enda lager skumstoppning, medan högre handskar är vadderade med latex. Målvaktshandskar med fingerskydd innehåller ryggar på insidan av fingrarna som hjälper till att stödja fingrarna när de fångar och håller bollen. För bästa skydd, leta efter handskar med plast och flexibla stöd för att förhindra belastning och skada.
Handflatan hjälper till att fånga och hålla bollen. Palmtyper finns i två texturer: gropar och släta. Fördjupade handflator är lämpliga för träning och träning då de har en greppkomponent. Släta handflator är lämpliga för matcher då de har mindre modifieringar men också ger bra grepp.
Handskens stängningsdel definierar hur säkert den passar dina händer. Det finns tre typer av stängning V notch, krok och ögla och bandage.
Det är det mest traditionella handsksnittet. Handflatans material är tillverkat av en enda bit skum. Passformen är lösare och ger mer utrymme för rörelse.
Sidorna på handflatan rullas och sys på baksidan av fingrarna. Detta ger handskarna en tätare passform. Adidas , Joma , Puma och Uhlsport erbjuder det bästa utbudet av målvaktshandskar.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga