up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Urheilulajit Lasten Kauppa

Urheilulajit lasten kauppa

Löydä laaja valikoima tuotteita Urheilulajit tuotteita henkilölle lasten kauppa. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa kidinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Urheilulajit

n merkit Urheilulajit

Kuinka kasvattaa lapsen rakkautta urheiluun?

Tarvikkeet ja osat

Kaikissa urheilulajeissa, joita lapsesi harjoittaa, sinun on varmistettava, että sinulla on tarvittavat tarvikkeet ja osat, jotta kokemus on hänelle hauskempi ja mukavampi.

Kehon suojat

Vartalosuojat tai suojavarusteet ovat elementtejä, jotka on suunniteltu suojaamaan kehoasi iskuilta ja vammoilla minkä tahansa fyysisen tai urheilullisen toiminnan aikana.

Käsineet

Käsineet ovat suojavarusteita, jotka eivät vain pidä kädet lämpiminä kylmää vastaan, vaan myös suojaavat niitä mahdollisilta vaurioilta.

Kypärät

Jotta lapsesi pää pysyy suojattuna putoamisen varalta, varmista, että hän käyttää kypärää. Lasten tulee käyttää kypärää urheilulajeissa, kuten kiipeilyssä, hiihto, luistelu ja pyöräily.

Skootterit

Skootterit ovat erinomaisia, kun haluat saada lapsesi mukaan fyysiseen toimintaan. Ne on suunniteltu lapsille kehittämään vakautta ja tasapainoa. Nuorempien ratsastajien tarpeisiin sopivat lasten skootterit tarjoavat maksimaalisen mukavuuden ja helppouden ajon.

Rullaluistimet

Kun valitset lasten luistimet , on kaksi vaihtoehtoa, mönkijät ja rullaluistimet. Quad luistimet ovat yleensä perinteisempiä ja ihanteellisia aloittelijoille. Roces , Color baby , Park City , Krf ja Rollerblade suunnittelevat ja tarjoavat parhaat luistimet lapsille.

Perävaunut ja autot

Lasten pyörän perävaunut ja kärryt on suunniteltu yksinkertaisiksi ja kompakteiksi. Kun valitset pyörän peräkärryjä ja pyöräkärryjä, varmista, että ne on helppo kytkeä ja ovat kevyitä.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje